Sunday, January 30, 2011

Ringkasan 2 ari pny cte...

Hehe ok disbbkn aku rs entry kali ni akan pnjg so aku buat keptsn utk ringkaskn je huhu...
28/1/2011 malam....
aku kuar dgn roommates ku; ain n mas..cdg nk kuar dgn saf skali tp Datuk Al's dtg jmpt die ptg 2..haih..destination Black Canyon, ECM...


ain n mas sibuk tgk pertandingan karaoke



Mas ;Fusilli w seafood n chili paste

my Green tea w milk

my Stir spicy Spaghetti with seafood n basil
Ain Fusilli Tom Yum


hasil buruan ktrg bli ini...
hp strap blue:ain, pink:saf,red:mas n green:me ^-^
29/1/2011
Aku naik bas pkl 8am so pkl 7.30 am aku dh b'tolak dr UIA n mntk Apin anta huhu...naik bas fav Bulan Restu..disbbkn blk 3 org so aku dpt single seat manakala Jed n Su dok skali..hehe xpe aku suke single seat..naik je bas trs aku msg mama aku n tetiba Mas call huhu die dok excited sbb bas die sblh bas ktrg n siap lambai2 lg hahaha...tp kesian bas ktrg gerak dulu so gudde bye Mas..hehe..smpi Pekeliling pkl 11.50 mcm 2..hmm pkck 2 xbg aku trn kt Gombak so terpaksa la aku suh adik aku amik kt Pekeliling..
tajuk gmbr: penantian itu suatu penyeksaan

muke bangga
smpi rumah aku mkn lunch n pas2 siap2 kuar blk dgn adik2 aku..huhu ktrg g Midvalley Megamall..kali nni naik komuter from Rawang-Mid..penuh oo 2 yg wat aku mls naik public transport time weekend...smpi mid g jln2 cr baju utk Chinese New Year..first cr baju utk ayah ktrg hehe yg ni kakak aku la blanje sbb gaji die byk haha...pas2 g la Jusco bli baju n kasut mereka2..aku x msk cmpr sbb pnt n agak blur + aku nk jimat hahahaha...pas abis shopping kt Jusco ktrg g jln2 g MPH cr buku hehe..aku cr komik la ape lg n akhirnye aku dpt gak komik yg aku nk slame ni huhu

pas bli buku aku yg start kelaparan ajak dorg g mkn..huhu akak aku suggest ktrg g mkn kt Madam Kwan's..dgr je name aku pelik tp disbbkn aku x prnh mkn kt c2..tmpt 2 mmg halal so ape lg ktrg g la "serang" nk2 lagi akak aku yg blanje kn..hahaha

char kueh teow

nasi lemak

curry mee


chicken rice set

chicken chop
my evaluation...mknn die sedap n bnyk kire berbaloi la wlupn agak mhl..service die pn cpt n bgs..huhu blh g lg len kali..hehe..
oh time shopping baju aku prasan something iaitu ssh btol nk bli baju utk lelaki..ktrg yg nk cr baju utk Mr Zul pny la jauh merantau kt dlm Mid..last2 g kt Metrojaya..yg xleh blah design baju lelaki lebih kurang sama..label je lain..Polo..Adidas....corak kt baju 2 pn lebih krg sama..mst ade belang2 b'kaler len2 xpn plain pas2 ade no..haha..


kedai ni je baju die nmpk funky n trendy tp x sesuai utk Mr Zul
lg 1 byk sgt "trashy" fashion utk perempuan..
eww

??
disbbkn Chinese New Year nk dkt so byk la hiasan2..







hehehe entry kali ni penuh dgn gmbr kn? hehe ape2 pn thanks for reading..

p/s: t'nmpk pelakon melayu Awal Ashaari dgn Scha siap pgg2 tgn kt Midvalley maka rmi la fans dorg dok b'kerumun...me?sorry i'm not into it.. tau pun sbb kakak yg mention hahaha

5 comments:

perindu_خلافة said...

awal mungkin kenal.. scha? hahaha, sama la lyana x berminat dgn puak2 dorg ni,

makan kt black canyon ea, rizQan kalo ke sana cuma nak melnatak tomyam je, best gilew~ huhuhu

RuBy said...

tak suka naek public transport time peak hour~
ahahhaha

ade satu cite...hari tu aku naek komuter...da la macam sardin...ko tau tetiba je ada org kentut...hakahkjahak....bau cam ape je~ tekanan ak~ busuk gilos!!

Norlyana Nasrin said...

rizqan: hehe kte ade rs tomyam die..fuh sedap oo..hehe len kali blh g lg ngehehehe (^-^)

rubiah: tau xpe..menyampah glr 2 sbb aku decide blk lmbt skit so xde la aku menyempit dgn org2 haha...
hehe adakah kau yg kentut? heheehehe gurau2..mst org 2 pn t'tekan sbb dh malukn diri sndr haha...ko ptt cr org yg muke b'kerut sbb die lah pesalah yg sebenar hahahahaha....

perindu_خلافة said...

hahaha sebut mcm sardin.. rizQan penah buat tren x bergerak 10 minit, padan muka sapa suruh x buat byk tren... nasib baek x black muka ni, huhuhu >_<

Norlyana Nasrin said...

eh mcm mne plak rizqan buat tren 2 x b'gerak? pelik2...

There was an error in this gadget