Sunday, January 16, 2011

Suki?



So Ji Sub
Naohito Fujiki & So Ji Sub adalah 2 aktor dari Jepun & Korea Selatan yang umurnye dh lbh 30 tp blh kata aku dh fall in love dgn charisma dorg huhuhu...hoho x lupe gak kt Mr Takeshi Kaneshiro yg blh kata umur2 tgh ari tp still cool..
Takeshi Kaneshiro
hmm nk ckp mcm mne ek? tbe2 je suke tgk org yg dh matang (tua?!)..boleh kate sbb aku skang asyik lyn movie jepun n korea yg ade dorg lakonkn...hmm td aku br tgk cte G@me yg ni Naohito Fujiki b'lakon dgn Yukie Nakama..fuh tertarik glr aku dgn watak Naohito-san dlm cte ni..hehehe charisma 2 penting...So Ji Sub plak aku suke cte Rough Cut & Can't Live Without Robbery huhu dlm dua2 cte ni Ji Sub oppa bwk watak yg berbeza tp still tnjkkn charisma die huhuhu....byknye perkataan charisma hahaha dh sah aku x btol...aku slalu dgr yg usia lelaki b'mula dr 30 thn (ke 40?) so kiranye b4 30 lelaki ni x matang lg la ye? huhu x tau la sbb aku ni kn perempuan kang ckp lebih2 bknnye aku tau sgt psl ni..huhuhu baik tny kt org laki sndr kn? klu nk tau td kwn aku call n die pn ade sbt psl ayat diatas hmm nk ckp mcm mne klu lelaki sndr yg mengaku yg dorg x matang b4 30 hohohho..sy xtau tnyla Mr Z huhuhuhu..matang....sbnrnye aku ni pn x matang lg n aku rs lmbt lg kot br nk matang..sbb? ntah blh kata aku ni jns suke main2 & x suke amik serius psl ape2...cthnye klu ade assignment ke ape..aku lbh suke take time n kekdg delay lme sgt..bl dh nk due date br la kelam kabut nk siapkn..hmm nk kata ape dh mmg ni style aku tp aku tau aku kne berubah klu x ssh diri sndr n org lain kn? ade yg kata kte blh matang dgn adenye pengalaman..nk tny pengalaman yg mcm mne? pengalaman kerja? pengalaman hidup yg pahit? pengalaman b'cinta? ntah aku just ade memory dgn kengkwn yg pelbagai ragam tp dh ckp wat hidup aku ade mcm2 colour..so ape2 pun I just need move forward and never turn back hohoho ape pny dialog..ooo still aku dh tgkp cintan dgn Naohito Fujiki..Naohito-san kimi ga daisuki dayo!!

No comments:

There was an error in this gadget