Saturday, February 19, 2011

Annoyed


Pernah x korg rs annoyed dgn org len tanpa sbb munasabah? Bl korg rs mcm 2 adakah korg regret sbb perasaan korg td myb dh t’tnjk kt muke korg bl ckp dgn org 2? Trs trg aku ckp aku pernah rs annoyed dgn org yg x septtnye aku ade perasaan mcm 2. Trs trg aku ckp aku mmg rs b’slh tp bl jmp je org 2 perasaan 2 dtg blk..xtau knape..sape yg knl aku mst tau aku bkn org yg sng mrh n x prnh amik ati dgn org sgt sbb bg aku bnd2 mcm 2 juz waste my time..tp aku pn mcm blur2 apsal perasaan 2 blh lahir dr hati aku setiap kali aku tgk die wlupn kekdg die x wat salah pn kt aku..apsal huh? Aku doa2 gak supaya perasaan ni x kuasa diri n aku anggap ni saje je syaitan nk main2 dgn perasaan aku..tp still aku akan marah bl tgk muke die..ya Allah aku xmo sakitkn hati die lg…pernah gak la disebabkn terlalu annoyed aku trs marah die dpn2 n segala bnd yg die wat nmpk x kena je kat mata aku..adakah aku mengalami tekanan perasaan? Apa yang aku patut buat? Aku blh kawal perasaan bl dgn org lain tp die…die je yg blh wat aku marah n lps 2 aku mmg regret smpi rs nk nangis..aku harap sangat perasaan ni x trs ganggu aku sbb aku tau deep down inside my heart aku sygkn die..aku harap aku dpt overcome perasaan ni…

2 comments:

RuBy said...

ku pernah rasa ape yg ko rasa~
tapi dah tak dah skang...it's a phase dlm hidup aku suatu masa dulu~

tak baek tau wei~ kesian kat dia...ce ko try tgk kat kebaikan dia...kot2 lembut hati ko nanti~ hahah

Norlyana Nasrin said...

huhu aku dh try weh tp ntah apsal sume die wat nmpk x kne je weh..
myb sbb time aku tgk die mst die tgh wat bnd aku x ske kot..haih..
xpela nnt aku try2..

There was an error in this gadget