Thursday, February 17, 2011

Ari Khamis yg damai..


Ngehehe ari ni aku bgn awl sbb nk g KOM print tag yg aku dok usahakn utk program "Like I Care" yg VT anjurkn..huhu g la Graphic Design unit n print kt c2..
Smlm abis EOP n kms bilik, aku n fydah wat projek mkn megi smbl tgk cte cartoon classic Peter Pan..cdgnye nk tgk movie tp pilih pny pilih xde movie yg rs nk tgk so last resort Peter Pan lo..xtau apsal still blh gelak dgn lawak slapstick lama2..hehe buaya dlm cte 2 lawak gak hahaha..abis je mkn megi n cartoon trs wat project design tag..yg ni aku dh wat cth awal2 so just edit2 skit n ltk nama + task lo..abis 2 dlm pkl 2.30am gak la..tp xpe aku ni jns tdo lmbt so x ksh lo..

siang td lps lunch dgn fydah trs smbg wat tag..laminate & mskkn tali hehe wat sendiri sume so jimat skit huhuhu VT patut amik ktrg jd treasurer tau..haha sengal..
perasan x ktrg ni mkn dulu br buat keje hahaha hati x tenang selagi lapo huhu..
Skang ni aku tgh tggu update sijil je..insyaAllah klu xde ape2 halangan aku rs abis je program trs bg sijil hehehe..adakah korg nk amik aku utk wat special task lg? hehe well sila deal dgn PA I, Rafidah hehehe juz kidding k? Hidup tanpa gurauan ibarat menjadi zombie yg xde feeling (^-^)

2 comments:

RuBy said...

jangkit ngan aku ke wei tengok katun~ hahahha
all the best utk event ko!!!
heheheh

Norlyana Nasrin said...

hehe aku mmg ske katun hehe...
ok sila dtg klu free hehehe (^-^)

There was an error in this gadget