Tuesday, February 8, 2011

From California to Arab Saudi


Pkl 4 am (7/2/2011) aku smpi ke California setelah mengikut shortcut di Diamond Bay. Ini kerana highway ckp sesak dgn kenderaan2 ringan dan berat. Sepnjg p'jlnn aku skt kpale trk so kt perhentian Tapah aku telan 2 biji Panadol Actifast yg ayah aku bg..

huhu klu nk tau disbbkn aku skt, aku bantai mrh org yg hisap rokok dkt dgn aku..yela tmpt mkn ko mkn la apsal nk hisap rokok? no manners btol! ni lg penmbh pening aku..abis je mrh aku blah g msk keta utk tdo sekjp..adik aku, Nadirah pn ikut skali sbb die letih bwk keta..x smpi brape minit rehat ktrg trskn p'jlnn...
smpi2 umah je aku letak brg n trs tdo sbb aku kne bgn awl utk siapkn minute meeting EOP..pg2 aku b'tungkus lumus siapkn EOP n trs email kt group members aku. Siap je keje aku lyn internet jap n g b'siap..dlm sibuk2 aku pn smpt gak aku jaga anak2 aku Wafiq n Aqlan sbb ummi dorg g register Aqil kt tadika so ssh klu bwk dorg skali..hehe aku siap suapkn si Wafiq mkn sbb klu tggu die mkn sndr 2-3jam pn x abis nasi sbb die ni jns ske berangan..
Pkl 1.15 aku start kuar dr umah huhu time ni aku cuak glr klu x smpt smpi kt Pekeliling b4 2pm..Nadirah, Wani, Lisa n Wafiq anta aku..huhu nsb baik Nadirah drive blh thn laju so aku smpi Pekeliling pkl 1.40pm haha..b'lebih2 ms lg..dlm bas seperti yg aku jangka aku mmg t'tdo do..huhu 2 pn x brape nk lena sbb bls msg kengkwn yg rindu kt aku hahahaha perasan ;p
Smpi Kuantan pkl 5.50pm sbb bas 2 slow sgt..driver 2 dok smbg dgn kwn die pki talian bas..huh apa la..ina yg naik bas pkl 2.30 blh plak smpi lg awal dr aku..so aku suh die tggu so blh la blk skali..
smpi2 terminal aku cr ina..x jmp...aku g 7e bli komik haha Lawak Fairy Godbrother kini menjadi milikku..muahahahaha..dlm 7e aku nmpk ina dok cr2 aku hehehe..ktrg tggu Yan dpn Alamoda sbb ktrg mntk die tlg amik..pkl 6.10 mcm 2 Yan smpi maka b'mulalah p'jlnn ke UIA huhu..
Smpi2 je trs aku g cafe cr mknn sbb mlm ade klas pkl 8.30pm..huhu aku bli mee kari je n trs blk bilik..kt bilik aku edit2 lg EOP n mkn..

Mlm 2 klas EOP aku g dgn xde semangat sbb pnt oo..Madam Ruhil plak t'slp pgl nama aku..ades..namaku drpd Nasrin b'tkr menjadi Suzy hahahaha nsb baik bkn Rosie (bini Phua Chu Kang)..
Trs trg aku x study pn Toxico sbb physical & mental aku pnt..makanya ari ni aku kne b'tungkus lumus study Toxico hohoho gambatte!!!

5 comments:

RuBy said...

memmang betul la ko busy~
hahaha...
selamat study!hehehe

Norlyana Nasrin said...

haha tau xpe..pnt do...

perindu_خلافة said...

sepatutnye x busy tp disebabkan banyak sangat buat lawatan kerja tuh yg jadi hectic sgt kn kn.. huhu

Norlyana Nasrin said...

haha you're right haha..btw welcome back my friend hehehe

perindu_خلافة said...

welcome2.. hahaha ^__^

There was an error in this gadget