Saturday, February 26, 2011

Kemasek bkn Temasek


Huhu dh puas marah kt n3 seblm ni skang nk cte betapa x sbrnye aku nk menunggu ari esok huhu..insyaAllah pg 2 aku ade program counselling, Anger Management hahaha elok bg kt aku td bkn esok haha..insyaAllah program 2 abis pkl 11am & ptg 2 pkl 5 merupakan masa yg ditunggu oleh penghuni 2.11 hehe wlupn blm packing tp ktrg dh excited giler2 ni huhu harap2 la selamat pergi & balik huhu..ok nnt bl smpi sne we'll take as many picture as I could & will show it to u guys hehe..mula2 dl cdg g Melaka tp x jd so kali ni harap2 rancangan ni b'jln dgn lancar...amin... (^-^)

8 comments:

RuBy said...

ku je terperap kat bilik ni ha~ hahaha...
bosan!
tapi takpe ada 60 ep queen seonduk bakal di tgk!
muahahha

btw, selamat bervacation!!!^___^

Norlyana Nasrin said...

oh hehe..
ok slmt menonton huhu..
nnt aku amik kt ko ye? ngehehe (^-^)

perindu_خلافة said...

RuBy daripada hanya terperap dalam bilik.. adalah lebih baik anda menjoin IIUM Explorace esok, andaikata anda tidak turun, maka saya akan tambah satu lagi task buat peserta2 explorace iaitu.. sesiapa yg dapat membawa RuBy turun akan diiktiraf sebagai pemenang, cara nak bawak turun bebas tiada sekatan... hahaha ^_^

utk Lyana: Selamat Bervacation jugak :D

oh ye apa kaitan Kemasik@Temasik dgn cerita ni!?

RuBy said...

OIII~ hahhaha
aku dah ade plan la utk ahad!! hahaha~
harus menguruskan kerja2an~ aku support dari dalam hati je la~ especially team Damia~
GO GO GO IIUM EXPLORACE!! haha...
^__^

Norlyana Nasrin said...

rizqan : hehe adekah task itu berjaya dilakukn oleh peserta explorace? haha...
oh saje je letak tajuk gitu sbb dl bl ain ckp rumah die kt Kemasek, kte dok terbygkn Temasek hehehe...sengal (^-^)

rubiah : oh rubiah sesungguhnya aku tau disamping melakukn task ko jg terjmp org yg wat ko speechless n dysfunction hahahahha

perindu_خلافة said...

oh.. kemasek dengan temasek kan tak jauh, haha.. rizqan tak jalankan task tu sebab subjek dah melarikan diri ke bandar.. dengar cerita dia tachycardia kat luar sana semalam >_<

RuBy said...

HAHAHA~
sengal la korang ni~
aku pelangkung seketul2 kang~
hahaha

Norlyana Nasrin said...

rizqan : haha jarak die jauh gak hahahaha....
huhu rubiah berjaya menyelamatkn diri tp trs xbtol lps tgk si "dia" kt KP hahahahahaha

rubiah : ngehehehe ktrg lari dulu hahahahaha...

There was an error in this gadget