Saturday, February 19, 2011

Kuantan - Kuala Lumpur


Kengkawan aku dh smpi umah! Alhamdulillah la hehehe..aku blk dgn Rubiah ,Damia & Jed huhu ktrg 4 org naik kancil rubiah la ape lg..pkl6.30 ktrg dh start gerak dr UIA Kuantan..aku yg tdo pkl 3am td x rs ngantuk pn sepnjg p'jlnn sbb syok borak2 dgn Rubiah hehe Damia plak dh slmt tdo, Jed ade tdo jap x slp aku huhu..syok oo gelak2 dlm keta bual2 bnd sengal dgn Rubiah huhu..yg plg x blh blah ade 1 incident yg wat aku gelak sakan hahaha

mcm ni ktrg lalu kt tmpt b'kabus..ala biasa la pg2 mst la b'kabus..punyalah ktrg dok concentrate sbb x nmpk jln & rubiah drive pelan jela..skali 2 nmpk ade pkck pintas keta ktrg n br ktrg perasaan yg rubiah x psg wiper utk wipe wap2 air 2 hahaha ptt la x nmpk hehe..
Sesungguhnye ni la 1st time aku blk dgn kwn naik keta hehe excited weh si Jed smpi x tdo n rubiah plak blh terjaga pkl 3am haha xblh blah...

Ktrg ade gak berhenti mkn kt RNR Temerloh..huhu pg2 lg aku, Rubiah & Jed mkn bihun sup..Damia plak mkn laksa huhu..yg xblh blah dorg bli air kt kdi yg generous gula n susu makanya manislah air mereka..huhu time2 ni aku bangga giler dgn green tea no 9 aku hahaha
smbg blk perjalanan lps 20 minit mcm 2 n mcm biase aku dgn Rubiah je yg aktif b'cerita huhu semangat kot..bosan cte nyanyi2 smpi je Gombak ayah dgn mama aku dh tggu huhu...
nmpk x ade permandangan autumn heheheh

smpi2 umah trs aku bukak laptop hahaha...ape pny anak..xpe nnt ptg skit la br aku buat keje ape2 hahaha...
ape2 pn thanks ye rubiah sbb ajak aku blk skali huhu 감사합니다 내 친구 (^-^)

5 comments:

RuBy said...

huahuahau~
gambar tak senonoh aku gak ko up~
nyway~ first time aku rasa cept gila dah sampai~
damia pun cakap camtu~ hahha

ko jangan cite pasal kabus2 ni~ hahhaha...
aku dah beli jubah!!rasa cam batman! hahaha

Norlyana Nasrin said...

hehe bl lg aku nk wat sengal dgn ko haha..
cpt ke? hehe agakla..

kabus 2 blh bwk kte ke alam fantasy~~
ooooo aku tau mlm ni ko g memerangi jenayah kt Gotham muahahaha

perindu_خلافة said...

rasa green tea tu x sedap langsung.. rizQan da penah rasa da, huhu.. nyway selamat pulang ke kampus semula k,

huhu da lame x buat blogwalking~

Norlyana Nasrin said...

klu nk tau 2 air fav kte hehe sdp..
ade 9 jns herba ma...
ok..

huhu agakla..
slmt BW semula~

perindu_خلافة said...

selamat2.. hahaha ^_^

There was an error in this gadget