Monday, February 7, 2011

Langkawi Day 2-3

Day 2
pkl11 mcm 2 ktrg kuar n g Cocoa Valley kt Underwater world..sume2 family aku borong coklat sbb murah oo kt cni..
selain 2 arak dijual mcm jual air biase je huhu tertarik tgk botol die sbb bsr n lawa2 huhu tarikan syaitan mmg menakutkn..


Pkl 1 ktrg kuar dr Underwater World n menuju ke Makam Mahsuri tp sblm 2 sggh jap kt tmpt gamat huhuu blh plak t'jmp dgn kwn ayah aku kt c2 huhu dunia ni kcik je. 
barisan ubat2an

sengal gile muke aku pki topi koboi hahahaha

buluh ape ntah

akar tongkat ali..apekah..

Makam Mahsuri : Entrance die kne byr rm5 for adult n rm2.50 for kiddo..











kuar je dr makam adik2 aku g cr ABC sbb pns sgt n ktrg kehausan..huhu smbg p'jlnn pas2 ktrg trs hala g Jeti sbb nk bli tiket blk..huhu jam glr2 do...so ktrg suh Pak Lang ktrg yg naik motor g blikn utk ktrg n ktrg g la mkn hehe bwk skali dgn cucu die, Ezlyn..mkn kt warung je pn so mls nk amik gmbr..trs trg aku ckp sepnjg cuti ni waktu mkn aku x teratur n ntah ape2..aih abis la..
ptg 2 blk mandi kt Pantai Cenang ngehehehe...aku wt la praktis terapung aku 2 huhu masih berjaya n adik2 aku jeles hahaha sorry2...air pantai agak surut ptg2 tp bl dh nk maghrib air mula naik n ombak pn kr thn gns gak la so ape lg blk bilik la..hoho takut oo..ape2 jadi bkn reti sgt berenang..

Day 3 
awl2 pg lg aku dh t'jaga huhu tdo aku juga x teratur ye kwn2..setiap 2 jam aku akan t'jaga last2 fed up aku bgn trs mandi..igt nk g jln2 kt pantai tp lonely plak klu g sorg2 huhu..& mereka2 msh nyenyak dibuai mimpi...siap je mandi aku kms sume brg2 n men laptop jap..reply komen kengkwn n buka facebook..bl mereka2 dh bgn dorg plak take over laptop n melangok smbl mkn..pkl 10.45am ktrg check out n g umah atok Hashim amik Pak Lang n family..lps 2 mkn kt warung..hehe breakfast ma..

dlm pkl 12.30 mcm 2 ktrg dh tercongok kt jeti hehe g jln2 sat,,akak aku ape lg die g borong perfume kt kdi tax free..huhu org dh keje kn so what to say...





feri ktrg delay smpu pkl 2 n ktrg smpi kt jeti Kuala Kedah pkl 4 lbh mcm 2..brg2 ktrg dh mcm org yg g semggu u know..hhohoho seksa mengangkat..naik je keta aku terlelap kjp..g mkn kt warung (lg??)..pas mkn aku skt kpale do sbb dok tibai nasi kandar slame beberapa hari (curry2 = headache)...g singgah umah Pak Lang aku sat bg driver2 mandi n refresh..b'tolak blk pkl 8 lbh sbb highway jam ooo..time ktrg blk pn jam trk smpi kt umah pkl 3.45am 2 pn sbb ikut jln shortcut kt Teluk Intan..huhu blk pnt aku trs tdo..smpi pg ni..
fuh pnt oo..lg 1 aku stress je sepnjg cuti ni sbb pnt x hlg aku dh ke hulu ke hilir haih..ape2 pn dlm bas blk kuantan aku tau aku confirm tdo..huhuu adios..

2 comments:

RuBy said...

best gila jenjalan!
muka ko pkai topi koboi x leh blah eh~ hahahah
... jeles tgk ko pegi makam mahsuri..nak g gak!
last pegi time aku f5 and tak singgah langsung mahsuri tu..para ibu bapa pegi beli belah je~

Norlyana Nasrin said...

hohoh aku tau mke sengal giler do..haha
xpe len kali ko g sila melawat makam mahsuri ye..huhu..tp honestly keadaan die dh x sme mcm aku g 15tahun yg lps..huhuhu

There was an error in this gadget