Saturday, February 5, 2011

Langkawi Day 2


Pg2 lg aku bgn & trs mandi huhu bilik aku dh mcm peti sejuk sbb akak aku psg kipas & aircond skali...kat cni tgh ari mmg kalah California & kne rajin mandi klu x...ngehehe bau busuk lo..
oh smlm lps lunch aku g jln2 kt Underwater World dgn kakak n adik aku, Wani (yg lain xmo ikut sbb pnt) mula2 nk msk Underwater World tp bl tgk org rmi beratur trs batalkn niat n trs g shopping kt Duty Tax Free stores..bli brg2 mknn je pn..akak aku bli topi mcm pelancong hehe...time blk seksa skit sbb kne jln kaki dr c2 ke tmpt tgl ktrg, Malibest...dgn brg2 yg ktrg bwk mmg pnt oo...time jln 2 aku dgn adik aku suh akak aku pki topi yg die bli..bl die pki je ktrg jln jauh2 konon malu dgn die hahahaha...
mlm 2 plak ktrg jln2 kt Pantai Cenang..(nnt aku upload)

Pg ni td aku g jln2 sorg2 kt Pantai Cenang huhu..sbnrnye rncg nk tgk sunrise tp bl bgn td aku rs mls plak nk kuar n takut la plak sbb gelap huhu...so pkl 9.10 mcm 2 br la aku kuar hehe nmpk org putih tgh sunbath haha

lps ni aku xtau lg nk g mne so ape2 nnt aku update hhehehehe

5 comments:

perindu_خلافة said...

bilakah kamu mahu pulang kuantan cik lyana oi!?
hahaha ^___^

Norlyana Nasrin said...

hehe xnk blk blh? hehe
ari isnin la encik rizqan oiiiii!!???
hahaha

ari isnin ade klas mlm so blk tgh ari 2 pn smpt ngehehehe (^-^)

perindu_خلافة said...

haish.. xpe, sila habiskan cuti anda dengan gembira ok, coz adik2 nyet da ready nak buat reunion dengan anda lepas ni >_<

RuBy said...

sengal rizqan~
hahahah....spjg aku dah sampai 2 hari kat sini takde lagi adek nyet dtg melawat ye hahaha...

nasrin~
galileo sudey ku bawak~ aku mau souvenier! ahahha...tak r gurau je...hehhehe

Norlyana Nasrin said...

rizqan : tq2..huhu adik2 nyet x ske kt kte..huhu 3 tahun dok kuantan x skali pn m'jengah bilik hehehe ( mntk2 jgn dtg trs)

rubiah : yeah bgs2..hehe souvenir? apakah? haha ade la.. jgn rsu lo...

There was an error in this gadget