Tuesday, February 15, 2011

My 14/2/2011


kengkwn quiz onco cancel huhuuhu...trs trg aku ckp aku mmg xde hati pn study onco beberape ari ni..xtau apsal jiwa aku utk study hilang jap n tup tup tgh ari td dpt msg ckp quiz batal maka gembiralah hati beta menerima msg tersebut wlupn tau nnt kne study blk tp xpela ade gak ms cr semangat n study hehe...

pkl 8 pm td aku jln kaki g KOS sbb ade klas EOP..hoho nk tau something happened to me..tgh aku syok jln2 tibe2 ade seekor anak ular lalu btol2 celah kaki aku..mak aih giler terkejut aku..

nsb baik aku pki seluar so aku nmpk la anak ular 2 klu x...ish ish ish wa pn talak tau wooo...pnjg gak la anak ular 2 n aku nmpk die warna coklat n kwn aku ckp 2 ular sawa..hoho takut korg toksah cte ar aku tergamam kot..selama beberapa minit aku berada dlm keadaan terkejut n ckp pn dh mcm x btol..huhu takot oo..time blk td pn aku mcm tkt2 tp nsb baik blh cover lg..
smpi2 blk je trs aku amik wuduk n solat huhu pnt oo..esk nk wat ape? hehe study EOP? since midterm is on the next day or lazing around? muahaha ape2 pn sila study ye Norlyana Nasrin (^-^)



2 comments:

RuBy said...

study EOP!!! waaaa~ aku ade byk xtvt arini~ muahahaha

Norlyana Nasrin said...

huhu yela2 smlm ktrg tgk format die pn dh nk pening oo...sila study grammar lebih huhu..ko ade xtvt ape weh?

There was an error in this gadget