Tuesday, February 1, 2011

My Holiday = No Rest~


Pagi2 lg aku dh bgn sbb nk anta Koh Saerah dgn acik aku blk umah dorg kt KKB..b4 blk 2 dorg nk singgah Tesco n mcm biasa adik aku, Nadirah la yg drive kn..huhu mcm2 trick dorg buat dlm Tesco 2 semata-mata nk bli brg utk ktrg......


acik n wan aku yg glr semangat m'bli

Nadirah yg bengang sbb wan dgn acik aku degil sgt xnk dgr ckp die..huhuhu sbr jela
akhirnya bli ayam, nugget, beras n ntah ape ntah aku pn x prasan..pastu singgah g Batang Kali  plak sbb acik aku ade hal skit kt sne..hmm urusan dgn pihak zakat x silap aku..dh la ktrg x familiar dgn jln kat c2 so ade la sesat skit td..yg x leh blah bl dh smpi kt tmpt kejadian aku pn call la org 2 n nsb x baik org 2 ade meeting so ktrg g la mkn kt kdi b'hampiran sbb nenek aku nk mkn..hmm dh abis mkn dlm pkl 12.20pm mcm 2 call blk n die blh kata "ktrg dh kuar lunch n dtg la dlm pkl 2 lbh mcm 2" hoho ko igt ktrg n i ade byk ms ke nk layan ur shit? siot btol aku btol2 rs nk m'amuk..dr td aku dh agak mst lps meeting bg plak alasan nk g lunch yg xleh blah smpi pkl 2 lbh plak 2..aih ni la klu b'urusan dgn org xde etika kerja skait ati pny psl ktrg blah..nsb baik la adik aku , Wani ade anta msg sengal so dpt la aku release tension skit dgn gelak2 klu x..aih spoil btol..pas2 ktrg g Tg Malim plak sbb acik aku nk amik duit..so aku tmnkn la..

the freeze no..no acik aku 1103
tpt2 1 no b4 no ktrg tibe2 no 2 freeze lama glr..time 2 aku mmg dh nk hlg kesabaran tp nsb baik la blh kawal..smpi turn acik aku die plak xleh kuar duit sbb x isi form..adoi aku dh mmg nk m'amuk so I just clenching my fist 2 release it hoho..please don't go near me sign appear...aku tulis form utk acik aku n suh die bg kt org 2..acik aku ckp slalunye org 2 akan tlg isikn form tp kali ni die x mau tlg plak..ok taking from the bright side myb die tgk acik aku dtg dgn aku so die mls nk tlg n igt aku dh isikn brg..hoho yg aku plak igt acik aku dh settlekn sume sbb die amik no n trs duduk..hmm whatever la aku dh mmg xde mood time ni..abis je urusan trs anta mereka plg ke KKB n ktrg blk Rawang sbb dh lewat sgt tkt ayah ktrg nk pki keta ke ape..smp2 umah aku settlekn ape yg ptt n BAMM!! trs aku tdo smpi la ke Maghrib td..hoho glr2 exhausted weh..msk ari ni 4 aro b'turut2 aku kuar n spend skit je ms dlm umah..dh la aku ni bkn jns yg ske kuar so phm2 jela..la ni adik aku Lisa kuar main, Nadirah n Wani tmn mak aku amik brg kt ofis n akak aku plak kuar mkn dgn kwn die + ayahku g kuar g umah kwn die..so aku sorg2 la kt umah..sunyi? x sbb aku blh lyn internet dgn aman klu x dorg ske
kaco...skang aku tgh blogging smbl minum Mountain Dew ngehehe mentang2 stok byk kt umah
hmm...smpi cni jela aku type nnt ape2 I update lg ye? ngehehehe


2 comments:

RuBy said...

DO DO THE DEW~
hhahaha..aku jua wei~duk kat umah melayan adek2 sedar2 dah 4 hari cuti!!!mana pegi cuti aku???!!!

Norlyana Nasrin said...

haha xpe release tension kn? hehhee..
note toxico aku x sentuh pn..
haha letak je atas meja..

There was an error in this gadget