Saturday, February 12, 2011

Outing kt ECM 12/2/2011



Hari ni aku, ain, su n fidah g outing kt ECM huhuhu..br 2 ari lps aku dating dgn ain kt tmpt yg sme tp kali ni kuar sbb ari 2 aku t'lupe nk bli shampoo hahaha ape pny org da..ktrg kuar dr pkl 11am smpi la pkl 5pm td..mst korg pk ape la ko buat lme2 kt ECM 2? Huhu smpi2 cr mesin ATM pastu g mkn kt KFC huhu nk mkn fish donut ma..abis mkn g shopping kt dlm Parkson huhu fidah je yg membeli ktrg 3 org g jln2 smbl berangan tgk pinggan mangkuk, tupperware, baju n etc hehehe malu nk cte lebih2 sbb mmg kuat btol imagination ktrg hehehe...oh td tgh jln2 ternmpk sorg bdk laki dok dlm troli, umur die lebih krg 2-3 thn mcm 2..mak aih comel giler~ bila aku dgn ain pndg die, die senyum dgn happy so aku pny la rs bahagia teramat sgt..huhu bl fidah n su g toilet, aku & ain patah blk g tmpt bdk 2 n tgk die main dgn abg2 die n ktrg nmpk family dia ade sepsg baby kembar dlm twins' stroller..hoho comel2 ktrg pndg n senyum kt bdk 2 dgn happy skali hahaha ape pny ayat..ayah bdk 2 perasan yg ktrg dok perhati anak die so die pn senyum je tgk ktrg yg dh mcm angau tgk anak die hahaha bkn bapaknye ok?! huhu bl dorg dh nk pergi aku dgn ain bye2 la kt bdk 2 huhu die senyum n bye2 blk waaaaahahahahah seronok glr ktrg hehehe apakah syndrome yg melanda ktrg ni?? adoii mst korg ckp syndrome suh kawin cpt n dpt baby kn? hoho no comment lo....
bdk baju color biru 2 saaaaangaaaaaaat comel (^-^)

Lps solat zohor, ktrg g jln2 kt Carrefour huhu n again berangan lg nk bli mcm2 brg letrik la, brg2 baby la n pinggan mangkuk hehehehe abisla bkl laki ktrg sbb ktrg dh kire2 bli brg letrik je kne ade rm10k hohoho jadi duit hantaran mstla kne lebih kn? kn? kn? hahaha...
Abis g Carrefour jln2 kt kdi2 kasut dlm ECM..huhu naik seriau tgk kasut yg heel die lbh 3 inch mcm ...nk tny x skt meh kaki org yg pki? huhu mst osteoporosis b4 menopause hahahahha....jht btol glkkn org...huhu..
jln2 bli brg psnn kengkwn, mkn aiskrim (ni aku je)..pkl 5 Apin pn smpi & bwk blk ktrg ke UIA hoho..dlm keta aku asyik glk n kaco Apin smpi die ugut nk tglkn aku kt At-Tabari (mcm ni ke eja?) xpn Franky haha sengal..rupe2nye br aku prasan aku jd mcm 2 sbb td aku ade minum Nescafe Ais Cool yg dlm tin 2 hoho yg ni dr dulu klu aku minum mmg aku akan jd mcm org x btol n akan gelak sepnjg ms huhu minuman ini mengacau serotonin aku nmpknye..haha..ok ckp smpi cni adios amigos (^-^)

6 comments:

RuBy said...

x sabar nak kawen cepat ke wei~
hahah...bila sampai seru nanti, kawen la ko~

waahhh~ tak sabar nak pegi maen ngan anak sedara a.k.a anak korang...baru dapat sorang (anak nadrah)! hahha...=p
suka2 ati aku je jadikan dia anak sedara..hhaha~

btw~ sakan ko eh~ hahah

Norlyana Nasrin said...

hahaha ntah aku rs aku nk bay cpt je muahaha sme jela dgn kawin cpt kn? huhu xde calon lg ma n i'm still studying so no marriage! my mom said so huhu...

hehe nntmst aku ajak ko dtg umah aku men dgn anak aku huhu sng skit xpyh upah maid haha...

huhu biase la klu dpt kuar skali skala mmg sakan kot huhuhu..

RuBy said...

ceh..kuang asam~
hahaha...

yup..aku dah lama tak kuar jalan2 ronda2 pegi ecm/mega..fulus takdok!! duet aku tak masuk lagi ni wei!! aku masih lagi miskin...sekian time kasih! huh~ aku nk bakar je felcra ni kasi masuk duet lamabat...hahah..tak pasal2 ko kena tadah mata baca ketakpuasan hati aku~ ngahhah

Norlyana Nasrin said...

hehehe..jimat ma...

la nk wat mcm mne..aku cdgkn ko wt demonstrasi dpn felcra..nnt aku watkn signboard nk?

relax la weh..die ajo ko sabo 2..huhuhu tp sem ni tgl lg 2 bln..hmm xpe time praktikal nnt lg byk duit habis kot..

think +ve (^-^)

perindu_خلافة said...

^_^ speechless, huhu

Norlyana Nasrin said...

hehe rizqan speechless trs huhuhu...apakah?

There was an error in this gadget