Wednesday, February 23, 2011

Selesai Onco


Hehehe kengkawan!! Aku br je abis quiz oncology..soalan die? huhu rs mcm nk lambung2 je Dr Tariq hehe tanda terima kasih wlupn ade gak soalan yg aku bantai hahaha bahana membaca sekerat jalan...ok smlm ade meeting tergempar bilik kitorang..huhu bukan gaduh ke ape just pasal perancangan nak g outing roommates buat kali ke-2 x silap aku..klu nk tau start dr 1st year smpi skang kitorang hidup aman damai dalam bilik ni..huhu tiada pergaduhan antara roommates ye..just kekadang aku gaduh2 manja dengan Ain hehe chewah!! mau kena sepak je....ok mula2 buat cadangan nk g panjat gunung huhu Panorama & Bukit Pelindung menjadi cadangan..pastu ingat nk g swimming2 kt Panching trs Safarina google tunjuk kitorang bagaimanakah kelihatannye Panching..huhu oh lupe bagitau mesyuarat kami diserikan dgn air teh O Norul Ain & kuih2 raya cina sumbangan pengerusi hehe aku le haha self-proclaimed..akhirnye bincang punya bincang meeting kitorang ni berakhir dengan keputusan hujung minggu ni kuar tp tempatnye masih dalam pertimbangan huhu anda ade cadangan??

3 comments:

RuBy said...

-picnic di TC
-mandi manda di gambang waterpark
-melawat muzium sg lembing
-naik cruise
-tgk movie+makan2
-Cherating
banyak je leh wat kat Kuantan ni~ hahaha...
Selamat berfoya2!! ^____^

perindu_خلافة said...

x payah keluar la hujung minggu ni lyana.. join explorace rizQan nak, boleh dapat hadiah kalo menang.. huhu ^__^

Norlyana Nasrin said...

Rubiah - ooh yang ko list sume kitorang dh tgk n dlm proses pertimbangan huhu..

Rizqan - explorace rizqan? kejo rizqan kah? haha saje gurau..huhu nnt ktrg pertimbangkan ye (^-^)

anyway thanks for both of u b'coz giving out suggestions (^-^)

There was an error in this gadget