Monday, February 14, 2011

Sumayyah~


Hehehe skang aku tgh wt hair treatment versi kampung dgn Fydah huhuhu bkn sikat kutu ye? hehehe ade la mne blh cte...best oo aku dh jd mcm bini firaun n fydah jd Sumayyah hahahah..
pg2 lg aku dh merantau g KOS n  KOM ni sume gara2 IT n uruskn hal skit utk special task programme Volunteer Team huhu kali ni aku jd Head Committee utk Special Task..mula2 g KOS jmp kak Fatiyah bgtau aku xmo g Hosp Jengka sbb still tggu Pharmaniaga pny reply..selesai hal 2 g plak KOM..oh lupe bgtau aku g dgn Su n Aina..ktrg naik bas dr KOS ke KOM huhu nsb baik ade bas klu x jln kaki lo..huhu xpe org susah mmg mcm ni..smpi2 KOM g library lps g Graphic Design print poster utk Like I Care.. abis je print g plak Legal Department amik souvenir utk bg guest. Ktrg ade gak g IT Department tp malangnye dorg xde sbb kuar minum so ktrg g OSC anta poster pastu aku call Pharmaniaga tny status aku dgn su n malangnye ktrg direject ..

.so aku suh kak fatiyah proceed anta kt veterinar selangor..hmm xksh la janji x jauh sgt dr umah..ssh kot..huhu ape2 pn kengkwn sila doakn aku dpt placement secpt mungkin ye? (^-^)

2 comments:

RuBy said...

All the best!! cepat2 dapat ye~ ^__^

sebut pasal sumaiyah, merupakan nasyid hijjaz yg paling aku suka ketika di F3... pastu jadi tak suka lagu tu sebab seseorang..pastu skang kalu dgr..aku teringat zamn muda2 dulu~ hahhaha.. pastu mula aku rasa syahdu~ sayu je~ hahaha...
=.=" erk~ abaikan akU~ hahahha

Norlyana Nasrin said...

huuhu thank you rubiah..

oh yaka aku plak ske lagu Inteam (mcm ni ke eja) Kehidupan disbbkn seorg motivator yg aku tgkp cintan on the first sight..hahaha mst ko x caye kn?

huhu abaikan aku gak hahhaha (^-^)
ko x suke lagu Rabiatul Adawiyah meh? hehehe

There was an error in this gadget