Tuesday, March 22, 2011

EOP presentation...finished!!!


Ngehehe skang ni tengah sengal2 lagi sebab tadi wat lab report untuk Toxicology. Huhuhu dose-response relationship psl ED50 & LD50 study. Penat agak cari maklumat & lagi 1 report ni bertulis ye makanya lenguhla jari2 air yang sememangnye x selalu menulis hehe..abis la final nanti banyak essay...Overall our group presentation is quite good yeah all are devoted to it except me I guess..arghh keep making silly mistakes..huhu mi ahn hae my friends! Group2 lain pun ok malam ni..huhu siap ade tema macam2 lagi..oo cogan kata pun ade ngehe..group kami pakai biru malam ni huhu..ooh biru bukan warna kegemaranku tapi ku tiada sebab untuk membencinya jua..arghh dah start dah merepek..hmm skang ni aku rasa sakit kepala nak2 lagi time mengunyah ke ape..huhu ni ke sign nak suh aku jangan makan? huhu tau la akak ni berisi ceit!! hmm k la ini je untuk kali ni so adios amigos!! (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget