Monday, March 28, 2011

FYP punya pasal...


Hoho aku bangun dengan keadaan terkejut ungka korang tau x..pagi2 lagi Aina dengan Fidah call aku bagi tau ari ni tajuk untuk FYP dah kuar and ramai yang dah berpusu-pusu ke sana sejak awal pagi lagi..mula2 aku blur2 gak..pas fidah sampai baru terbuka skit mata haha..g mandi dulu ape2 pun (huhu ade antara mereka yang aku tau x mandi hahahaha). Siap mandi aku main sarung je ape baju yang ade haha tengah jalan baru fidah tegur kata baju aku berkedut xleh blah punya muahaha..xpe demi FYP biar aku jadi minah sengal sekejap...cadangan asal aku ari ni aku nak iron sume baju untuk g exam nanti tapi....haih bior jela..punyala aku, Ain dengan Fidah jalan laju2 g KOS huhu nak tercabut kaki den tapi xpe FYP punya pasal....sampai2 je aku trauma sekejap tengok ramainya classmate dengan muka mencari tajuk huhu muke serious ade takut2 ade blur2 ade senang cite macam2 ada...aku plak dok stick dengan kawan2 aku yelah aku fobia skit dengan orang ramai2 ni sorry ye no offence! aku memang dilahirkan begini so harapan la korang kalau nak tengok aku g konsert ke ape sebab memang aku x sanggup! tengok2 tajuk yang ade terus otak aku jadi blur..adoi ape aku nak pilih ni..ade yang letak nak CGPA >3.0 hoho demand nampak? tengok2 punya tengok last2 aku nampak ade tempat kosong kat Sr Noraslinda so aku dengan su letakla nama kitorang kat situ haih pastu dorang dok cite2 kata kalau tajuk yang aku amik 2 banyak deal dengan komputer je men SPSS..kyahahahaha dahlah SPSS aku macam....maka aku dengan Su cari alternatif lain..tibe2 kawan kitorang, Zaidatul Nadia, Finas n Asmat nak tukar tajuk maka aku dengan Su amik la tajuk dorang huhu maka aku akan wat FYP dengan Ain & Aina sebab dorang pun under Dr Taher hehehehe....yang aku tau tajuk kitorang ni akan g outdoor kutip sample..huhu tadi aku g KOP dengan dorang cari Dr Taher..so dapat la sikit maklumat pasal ape yang kitorang kena wat huhu nasib baik la Dr ni kira sempoi gak huhu hope we can cooperate ye? hahaha..ok aku dah penat & rasa nak g jengah dreamland aku balik..gudde bye yeom!!

p/s: tadi ade technician datang bilik sebab baiki tingkap aku yang tertanggal sebab aku wat "bankai" hahaha skang dah boleh wat good morning2 dah hahahaha

No comments:

There was an error in this gadget