Saturday, March 19, 2011

Kami keluar lagi..


Hai kwn2!! Ok mood dh makin baik slps luah prasan kt kwn2 huhu..hari ni aku, ain, fidah dgn mas kuar outing huhu..tujuan outing adalah utk bli brgn2 badminton tournament saf n mas huhu..ktrg g Cowboy utk bli brgn2 tersebut...
ain yg terpaksa pos atas "bnd" ni sbb aku paksa hehehe

fidah yg membeli belah..huhu today no plastic bag..awat katup mata?
Abis je bli brg kt Cowboy, ktrg g KP plak..ye sbb die dkt. Aku ni lbh ske g ECM benornye huhu berlagak royal..xdelah sebenarnye kt ECM 2 ade kedai komik yg dlmnye mcm galeri komik pn ade huhu sesungguhnye aku sgt bahagia bl tgk komik2 yg menimbun itu..
Kt KP ktrg trs g cr food court..ye kami lapo krn x mkn dr pg...aku dgn fidah gak g KFC sbb tgk xde beza sgt pn harga mknn kt c2 dgn KFC ke ape..mahal do..baik g KFC kurang2 aku tau sedap..yelah kang harge je mahal tp rs mcm *************** (haha xtau nk trg mcm mne) buat ape? Eleh aku g KFC 2 pn bli lunch treats je..fidah plak bli combo ns ayam huhu...ktrg bungkus n bwk je g food court utk mkn dgn ain, mas n saf.
Abis mkn ktrg g jln2 sat dlm KP 2..g Watson, The Store pas2 blk..ye KP ade ape je weh? boring do..kedai komik di pn x update komik2 br ceh...
Smpi2 blk aku wat correction utk minutes meeting aku..pkl 3 mcm 2 kami start discussion EOP...discuss pny discuss ade la dmpi pkl 4.45 mcm 2..huhu..esk insyaAllah wat mock presentation dgn dorg n compile sume..huhu..
Mlm ni plak insyaAllah aku dgn Fidah akan berlakon huhuhu..ceh ayat poyo..pdhl wat keje counseling je...just lakonkan situasi counselor dgn client je ngehhehe...x sabar menunggu..mst best hehe..ooh mgggu dpn ari Rabu insyaAllah aku akan blk Rawang aka California yg ku cintai..myb nk g jmp Seenu yela kwn aku 2 byk probs..kesian ko..ape2 pn aku kn bestfriend ko..
OK itu saje update dr Nasrin yg x sesibuk mne tp suke wat2 sibuk hehehehe..adios

No comments:

There was an error in this gadget