Monday, March 7, 2011

Our Passion

Ok nk cte skit psl bnd2 yg jd kegilaan sestgh ahli keluarga ku..
ku mulakan dgn Mr Zul...
lihatla ade pisau, parang, pedang samurai.....kelongsong bom pn ade..
ye ayahku mmg suka wat pisau..beliau menghasilkan pisau2 tersebut di verandah rumah kami & tmpt tersebut ku panggil bengkel tukang besi zulkifli huhu..slalu le die wat pisau smbl dgr radio kt verandah 2..kekdg adikku, Lisa akan temankn beliau..oh nk cte skit, ari 2 ade org dtg nk jual brg tp bl nmpk ayah ku dtg smbl pgg pisau (time 2 die br siap asah x slp aku) trs org 2 ckp pn jd x btol n blah tanpa byk soal bl ayahku ckp beliau x berminat huhuuh..kesian die mst die takut huhu..pas org 2 blah ayah aku bantai tergelak2 hehe hampeh..

Kakakku, Zulaika...
antara collection kakakku..
almari + cermin kakakku...ko tgk la pnh dgn ape..
ye Zulaika mmg gila dgn perfume..tiap2 kali birthday die (kekdg beberapa bln b4 b'day) die akan suh aku bli perfume utk die..huhu pokai..skang ni bl dh keje die bli le pki duit sendiri..trs trg aku agak ske gak dgn collection die sbb best oo..bau yg plg aku ske Lola by Marc Jacob, Green Tea by Elizabeth Arden & Hugo Boss yg botol oren pnjg..huhu x tau ape name da.. selain 2 die gak gile bli brg2 make up, facial treatment & hair treatment huhu keperempuanan sungguh..100% len dr aku ngehehe..slalu klu nk pki aku just g bilik die je wat muke seposen & pki jela brg2 die huhu 2 la bgsnye ade adik beradik perempuan huhu...

Diriku,

komik latest aku bli..
aku plak gila komik..huhu ni minat yg ditanam oleh mak aku yg ske bli majalah Wanita, Mingguan Wanita, Saji, Perempuan, Seri Dewi & Keluarga & byk lg..maka dr kcik aku dok baca majalah2 diatas..trs trg byk gak la info2 yg ketika itu agak "dewasa" bg aku aku dpt dr membaca je..nk tanya lbh2 mak aku x layan pny..so bc jela majalah yg die bc..huhu kecik2 lg dh bc psl org2 susah, anak2 datin & mak2 datin, resepi2 (tp x praktis pn) & cte2 org bercerai la ape la haha lawakkn? smpi skang mak aku still ske membaca & klu bli paper die akan bc dr mula smpi abis pas2 cte kt Mr Zul yg kurang mnt nk bc paper tp slalu kena kerah bli huhu..

adik2 aku yg len mcm xde bnd yg dorg gile..huhu mrk bc komikku, pki brg kakakku & main pisau Mr Zul..ok ini tipu kerana Mr Zul mmg x bg org usik lebih2 pisau die..huhu MY PRECIOUS konon...
okla itu saje update utk kali ini...Adios amigos


No comments:

There was an error in this gadget