Thursday, March 31, 2011

Selesai sudah Hematology and Oncology


Wahahaha rasa macam nak gelak besar bila habis exam Hematology & Oncology ni hahaha...macam biasa aku kuar awal gak la..bukan terer ye adik2 tapi sebab aku dah tahan dok dalam Exam Hall Medic yang sejuk gak le tadi..soalan? usah ditanya la..ade yang boleh jawab ade yang sangsi2 ade yang wa bantai wa cakap sama lu! tadi time jalan kat Cafe jumpa Y huhu die bantai tanya pasal exam aku cite la sikit2..bantai plak die check jawapan depan aku..pergh..tengok aku wat silap tang essay!!! aiyoyo Dr Tariq have a mercy boleh?? hahahaha suke ati aku je..sebenarnya aku agak excited sebab lama gak weh x update blog ni huhu..saje je wat restriction xmo blogging time study huhu padahal bukan study sangat pun..muahaahaa...semalam aku tengok cite Sign lagi korang tau..from beginning till end! Baru la aku tau apsal cite ni dapat rating no 1 kat Korea..huhu Dae Han Min Guk!!! Cite ni boleh kata triller gak huhu homicide cases banyak gilerz huhu..malam kang plan dengan Fidah, Ain & Aina g TC sambil makan pizza!! hehe ni semua sebab Fidah ade kupon Pizza Hut huhu best2...esok aku akan pulang lagi ke California huhu ni semua sebab EOP tangguh sampai 15 ari bulan. Yela xmo aku stay kat UIA ni sampai 12/4! so balik la dalam seminggu kot..malam ni print notes onco!! hope x tgl notes lagi lo..hehehe ok adios amigos!! (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget