Thursday, April 28, 2011

3 May 2011

Oh tarikh yang akan menjadi titik permulaan bagi diriku yang sengal. Hari bermulanya praktikal. Tadi aku baru call Puan Rafidah tanya tarikh start..yela dalam surat aku tulis 2 May 2011, maka Puan Rafidah mengesahkan bahawa 2 May 2011 2 public holiday & aku kena daftar diri 3May 2011 le..hehehe..abis je cakap dengan Puan Rafidah aku wat tarian Arirang kat dalam rumah aku hehe mentang2 ayah aku takde tadi. Nasib kome le Mr Zul dapat anak sengal macam ni. Tadi tengok Kpop Countdown kat ONE HD hehe Big Bang, Love Song dapat tempat 1st huahuhahuahua gembiranya aku bila dapat tengok Taeyang yang comel tadi hahaha..aik bukan aku nak cite pasal praktikal ke? ahahahaha dah ke laut jap tadi.
taeyang~pujaan hatiku..


so maybe this Sunday, I'll go to Putrajaya..hehe petang ni Su g tengok umah nanti die email kat aku gambar rumah 2 huhu..yela nak wat macam mana aku ni bukan reti drive pun & Nadirah ari ni ade klas haih..oh budak 2 punya bijak tertinggal hp plak haha..sian adikku.
Okla ni je update untuk kali ni..bubbye (^-^)
p/s: makin ari makin sengal sejak dok kat umah ni hahaha

4 comments:

RuBy said...

baru lepas tgk Jay Park nya vid tadi...dan aku melting..ni bukan aku yg type ni~ cecair2 saki baki aku yg menaep..wahahha~
oppa~ JANG!!! hahaha

Norlyana Nasrin said...

@RuBy
heheehe semalam aku dah tengok dah huhu..cool weh hehe...sengal punya rubiah!! weh 28/5 ni hubby aku, Donghae datang Putrajaya hehehe nak g x? aku memang sah2 kat sana hahaha

RuBy said...

siyes!!
Suju datang ke???

Norlyana Nasrin said...

@RuByyup 28/5 ni kat Putrajaya..huhu marilah..daftar kat belia punya website

There was an error in this gadget