Monday, April 4, 2011

Back to Rawang

Semalam petang aku dengan adik beradik aku balik semula ke Rawang setelah 2 hari di rumah Koh Saerah di KKB..huhu hari kedua ni memang aku bengang giler la dengan India yang dok sebelah rumah Koh Saerah aku tu! Tak reti hormat orang langsung! Memang bertimbun carutan aku hadiahkan kat die semalam..hoho when I'm cursing it means it is that bad u know? aku bukan jenis suke mencarut...macam ni dari pagi die dok buka music "sedap" die 2 kuat2 macam nak bagi 1 Selangor dengar..ok memang kuat..aku x faham macam mane jiran2 lain x complain pasal die? kalau aku dah lama aku panggil polis..yaloh dah kuat macam 2 sampai kita yang nak solat pun boleh terganggu..agak2 la weh..mula2 aku diam..bila dah x tahan aku jerit la suruh die diam..hmm diam la sekejap pastu die kuatkan lagi..memang sial btol! sakit hati oo..Koh Saerah aku cakap orang sebelah 2 memang macam gila je..ye aku rasa aku patut call Tg Rambutan amik die..siot btol! haih rosak mood aku nak berseronok dengan Koh Saerah aku! Dahla malas nak cerita pasal orang giler 2!
Ok ni gambar2 aku amik time nak balik..
anjing comel milik jiran depan rumah nenek aku..hoho yang ni baik punya..



muka mari balik..
sampai Rawang dalam pukul 5 macam 2 la..huhu penat punya pasal aku terus g tido hehehe...

No comments:

There was an error in this gadget