Saturday, April 30, 2011

Collections (^-^)

meh aku sajikan mata korang dengan peneman tidur aku huhuhu..
Daniel..ku bayangkan Daniel Wu aktor Hong Kong huhu

Pomo adikku yang sengal

twin bunny hehehe Pinku & Blacku

Larry

Mashi maro..dulu aku ade seplastik tapi skang.....

ni paling antique..Tare Panda aka penunggu setia bilik aku
huhu best x? hahahaha fluffy2...

3 comments:

RuBy said...

IT'S SO FLUFFY...I'M GONNA DIE!!

hahahah~ teringat kat despicable me~
aku dulu tak bagi adek2 aku bawak masuk dia punya bebear bagai dalam bilik sebab~ hehehe....*pengaruh tv banyak sangat~ HAHAHAH

perindu_خلافة said...

wahh... lyana da buat comment pop-up mcm ni lagi best nak comment ni~ huhu

btw rizQan paling minat kat Daniel tuh~ tp cam illuminati la plak, mata satu jep =_=

Norlyana Nasrin said...

@RuBy
DON'T DIE!! haha
adakah ko t'ingat Child's Play's Chucky? ahahahaha..
sesungguhnya aku tgk mcm mne pn cte 2 aku ttp nak tdo dgn kwn2 fluffy aku ni huhu..

@perindu_خلافة
hohoho sila2..
hehe sila google a.e.i.o.u collection hehe byk lagi yg comel mcm Daniel ni hehe

There was an error in this gadget