Tuesday, April 26, 2011

Debaran menunggu praktikal


Lagi beberapa hari je lagi aku dah kena g Hospital Putrajaya untuk praktikal. Rumah sewa? huhu dah settle dah. Barang2? hehe yang ni kemudian baru pk. Perasaan aku? muahahah risau beb! dah la kitorang (aku dengan su) batch pertama UIA anta ke Putrajaya so dorang expect kitorang to be more aggressive, knowledgeable and so forth. Aih terasa terbeban tapi xpe better than kena anta beribu batu jauhnya ke tempat lain. Skang ni mentang-mentang dok umah, bangun tdo pun lewat huhu nak wat macam mana selesa sangat. Hmm kalau nak tau skang tangan kiri aku macam sakit2 skit..huhu effect accident 2 x silap aku..seliuh ke? ntah aku pun sure..ni aku rasa macam nak g cari koh Saerah aku je..hehe. Naik sem baru nanti kena busy2 kan diri dengan FYP huhu xpe demi grad & future so gua x kisah. Dok kat UIA ade tension kat umah ni pun sama tapi xpe kat umah ni boleh lawan2 lagi haha..bior le..hmm aku rasa macam kena study skit before g practical tapi nak study ape ha? haha blur gak nak study ape..rasanya aku kena study haematology dengan pathology tapi nak study bab yang mana? haha hadui macam mana ni? kusut tapi still boleh gelak2 haha ni la effect dok umah ye adik2?
p/s: aku tukar theme blog huhu nampak macam keperempuanan terlebih plak..hoho tapi aku memang suke bunga ye kengkawan sebab maksud Nasrin ialah bunga huhuhu (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget