Friday, April 1, 2011

Jom la Balik Rubiah~


Jom la balik Rubiah~
UIA Kuantan ni dah la xde ape maka kalau ko pulang ke rumah adalah lebih afdal...

Jom la balik Rubiah~
Ko cube kira expenses kalau ko dok kat sini..makan..minyak..etc..kat rumah free...

Jom la balik Rubiah~
Study? Hehe xyah tipu aku la aku tau ko bukan start study esok pun...balik la sini awal skit kalau btol la nak study...

Jom la balik Rubiah~
Ko x rindu kat mak ko ke? hehe dah la lame ko x balik...

Jom la balik Rubiah~
Rumah ko dah memanggil2 ko dah ni weh!

Jom la balik Rubiah~
Kat rumah ko boleh kemas2 tempat nak letak barang2 yang ko nak bawak balik nanti huhuhu..

Jom la balik Rubiah~
ko kate nak bawak balik baju ko basuh kat rumah huhu kalau kat sini kena bayo rm2.50 weh!

Jom la balik Rubiah~
bagi aku sebab apsal ko xnak balik..ko nak teman jiran atas bilik ko ke?

Jom la balik Rubiah~
Ko larat ke nak makan makanan Cafe ari2? Apakah ko x muak?

Jom la balik Rubiah~
Huhu minyak keta..toll kte boleh kawtim2 sesama kite weh!! x rugi balik oo..

Jom la balik Rubiah~
Ko boleh bawak balik sikit barang oii...apakah ko x berminat?

Jom la balik Rubiah~
Ko x jeles ke nanti bila aku post entry tunjuk gambar2 aku kat umah..aku g jalan....kang meleleh plak depan PC ko macam aku xtau huhuhuhu

Jom la balik Rubiah~
huhu 1jam 30 minit masa aku gunakan untuk memujuk ko tadi..adakah ko masih x goyah?

Jom la balik Rubiah~
ko x seram ke kalau Talhah ni sunyi~~~~~

Jom la balik Rubiah~
ayat ko pakai dari tadi "tak nak" "tak mo" "janganla" hehehe x penat ke? baik ko mengalah je ikut aku balik esok huhuhuhu (^-^)

by
Norlyana Nasrin
The Queen of Persistence
There was an error in this gadget