Thursday, April 28, 2011

Kami gemuk!

Setelah beberapa hari duduk di rumah....berat badanku..aih susah nak terangkan..makin gemuk kot..huhu makan ikut suke 2 yang susah nak control..hoho..gimik je..hoho meh tengok gambar..
wani

lisa

zulaika

nadirah

me..arghhh
hahaha ni sebenarnya application dalam hp Sony Erickson Experia akak aku huhu..giler huduh..meh aku bagi artis korea bila gemuk huhu
park jae bum

jeong yong hwa 
hahaha jangan masuk Strong Heart sudah haha..bubbye (^-^)

5 comments:

perindu_خلافة said...

andaikata semua orang macam gambar diatas... mesti yang kurus bunuh diri kan, coz bentuk tubuh dorang terlalu asing a.k.a pelik untuk seorang manusia~ huhuhu

p/s: sepatutnya semua artis korea dijadikan modal untuk n3 kali ni lyana, baru boleh naikkan rating blog.. huhu ^_^

RuBy said...

HUAHAUHAU~ kelako...
jay bom!! ngahhahaa
tak mampu berkata2 ape lagi dah ak~ hahaha

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة hehee x psl2...saje je men application FatBooth kat hp kakak hehe..xpe2 nnt kte wat lagi 1 entry sume muke artis korea hahahahaha

@RuBy
hehehe kesian pakwe aku 2 weh hahaha..xpe walaupun gemuk macam mana pun aku suke dia gak hahaha..sila bayangkan die wat break dance hahaha

perindu_خلافة said...

rizQan x boleh bayangkan dia buat breakdance.. tp yg rizQan dapat gambarkan keadaan simen kat bawah tuh, huhu >_< retak 1000 mgkn~

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة hahaha agak la haha...break dance ke break bone huhu (^-^)

There was an error in this gadget