Tuesday, April 19, 2011

Ku busy dan pening


Hari ni aku sangat la busy..start dari pagi tadi aku ade internship briefing start pukul 8.30 sampai pukul 10am..ikut perancangan pukul 10.45am aku dengan team aku akan g Bukit Pelindung untuk sampling tapi  malangnya cuaca tidak mengizinkan maka rancangan tersebut terpaksa ditangguhkan. Lepas tu kitorang g cari Dr Taher jap untuk bagitau pasal sampling, malangnya Dr Taher plak xde. Kitorang sambung balik perjalanan ke KOS untuk bincang dengan Bro Muzammil pasal lab..haih dah la berjalan kaki KOS-Bilik-tasik-KOP-KOS tetibe plak bro 2 xde maka kitorang tunggu la sekejap kat ruang pameran dekat lab bioprocess. Bila dapat jumpa Bro Muzammil, kitorang proceed g KOP balik, malang lagi sebab Dr Taher kuar lunch so kitorang g la rehat dulu kat musolla sampai pukul 2. Bila dah jumpa Dr Taher, kitorang bincang2 skit pastu g balik KOS untuk uruskan skit lagi hal..adoi penat oo..bayangkan kitorang yang dok berjalan kaki ke hulu hilir dengan perut lapar lagi..sampai2 bilik solat Asar pastu gua pengsan.bangun2 je solat Maghrib pastu pengsan balik sampai Isyak..pukul 9.00 g jumpa Mira dengan Su tanya2 pasal internship. Huhu sampai pukul 10 lebih gakla borak2 dengan die. Sampai2 bilik bincang2 dengan team member pasal perancangan esok. Habis bincang barulah aku g mandi huhu sebab pening sangat kepala aku ni..2 biji Panadol Actifast aku telan tapi masih pening lagi..Ya Allah berikanlah aku kekuatan untuk g sampling esok dengan meneruskan kerja2 ku amin....

2 comments:

RuBy said...

wahhahah~
selamat berfyp la ye....
dasyat je bunyi nya..hahhaah

Norlyana Nasrin said...

hoho baru ko tau..ko plak nnt x psl2 blh interact dgn bunga kenanga ko 2 hahaha

There was an error in this gadget