Wednesday, April 27, 2011

My funny dream


Wahahaha aku mimpi pelik giler2 pagi tadi lepas Subuh! Ntah apsal tetiba plak aku mimpi aku bertunang! Adoi..apsal ni? Nak kata aku kemaruk nak kahwin..xde pun..calon pun xde weh! Yang xleh blah muke "tunang" aku 2 aku x nampak..haih ntah sesape ntah..haha adakah ni menunjukkan x lama lagi?? kyahaha merapu!! selagi x abis study jangan harap la parent aku nak bagi aku kahwin ke tunang ke ape..hehe kena penyepak kot! Aku ade masak ari ni..huhu aku wat sup suhun & fucuk huhu..senang giler nak masak so kalau sesape kata x reti 2 memang kena penendang maut kot. Rasa macam nak wat dumpling huhu nanti la aku try ye...
kan best kalau tunang aku die ni hehehe..
xpun



haha berangan!

4 comments:

MaSniZA said...

haha..tanda2 tu nas nk dpt dapat jodoh..kui2..jgan lupa jmput aku lak..mna la tau..blik cti nie tba2 ko dh tunang..kiki

RuBy said...

hahahha~
suka nya la anak orang ni~ hahhasila jemput aku jika mau berkawen!!

Norlyana Nasrin said...

@MaSniZA amboi2 syok hang na mas? ntah2 hang kot..kui kui kui (^-^)

Norlyana Nasrin said...

@RuBy
haha yela2 nnt aku kawen aku jemput lo..hahaha

There was an error in this gadget