Friday, April 22, 2011

Parent visit


Petang tadi mama,ayah, lisa & wani datang Kuantan ni sebab nak bawa balik barang2 aku. Diorang sampai dalam pukul 3.50pm macam 2. Sesampai je diorang terus kami memulakan aktiviti mengangkut barang2. Disebabkan ayah aku xleh nak naik maka aku, mama, lisa & wani jela yang dok mengangkut barang hehe Ain pun ade la tolong gak hehe kang x bagi kredit kat die kang merajuk plak hahahaha. Dalam masa yang sama, aku dengan Ain nak kena hantar Djah g terminal huhu maka berkejar-kejaran la aku ni. Siap angkut barang, kitorang sume (termasuk la family aku) kuar anta Djah haha. Aku naik keta sewa dengan Ain & family aku ikut kat belakang. Walau bagaimanapun kami terpisah di stesen minyak sebab kitorang nak cepat anta Djah. Huhhuu sampai terminal, drop Djah & kitorang terus g ECM sebab family aku tunggu kat situ. Oh lupa dalam masa yang sama kitorang kena g lab kutip samples petang tu jugak maka terus aku ke KFC dengan harapan beli makanan bungkus sebab aku dari pagi tak makan ape2..hehehe. Tengah beratur 2 aku call la Aina sebab die dengan Su dah g lab & jumpa Dr Taher dulu. Aina cakap diorang dah tolong ambilkan sample & jumpa Dr Taher maka kami tak payahla nak bergegas pulang huhu. So aku dengan Ain decide nak makan kat situ je huhu..family aku pun makan sekali. Aku dengan Ain kuar sekejap dari ECM untuk amik Aina dengan Su kat UIA sebab dorang pun nak kuar sekali haha dah alang2 kuar kan? Abis je amik dorang terus g KFC & makan makanan yang dah diorder tadi huhu nasib baik family aku tunggu kat situ. Family aku balik lepas aku abis makan. Aih kesian dorang sebab kena balik hari sebab esok mama aku kerja & budak2 2 sekolah. After bid our farewell terus aku g surau dalam ECM untuk solat. Kitorang sewa keta sampai pukul 7.15pm so berjalan la kami ke Carrefour, beli aiskrim & roti kat Sunny's Bakery hehe..balik2 je lepas solat Maghrib terus pengsan sebab penat angkat barang2 yang giler2 berat huhu...pukul 9.21pm mama aku call bagitau yang dorang dah sampai rumah huhu cepat kot ayah aku drive..x sampai 3 jam dah sampai Rawang...
Esok aku kena jumpa "singa" kat KOS huhu takut gak tapi takpe demi kerja-kerjaan aku kena hadapinya huhu..gudde luck to me!!!
p/s: x sempat pun amik gambar tadi sebab berkejar-kerjaran.hadui..

2 comments:

نور فضيلا said...

hahahahha. hectic gle idup kau!

Norlyana Nasrin said...

@نور فضيلا hehehe nak buat macam mne dh nsb hehehe..Nasrin in a Hectic Lane
(^-^)

There was an error in this gadget