Sunday, April 3, 2011

Pengalaman...Memory..

aku ingat lagi time duduk kat Batu 16 dulu...disebbabkan keta kitorang dulu agak classic maka pagi2 lagi time ayah kitorang nak g kerja kitorang sume kena bangun tolak keta pastu baru die boleh start..haih..xpe pengalaman..

aku ingat lagi time ayah aku xde ke ape aku yang time tu 13 tahun kena bangun pagi (skola petang ma) & anta mak aku kerja naik motor & adik aku kat umah jiran aku..yelah budak 2 kecik lagi time 2 kang xpasal2 x selamat budak 2 aku jaga...
pukul 11 macam 2 aku kena plak g amik adik aku, Wani dari tadika kat Kampung Sungai Terentang..maka aku kena merempit lagi g sana...
pukul 12.45 aku start jalan kaki g skola..huhuhu susah? xla biase je..2 yang skang kena jalan kaki g KOS pun dah x rasa ape sangat..huhu bisalah dah biase hidup susah..
Kakak aku plak time 2 skola kat Chong Hwa High Independent School kat Jalan Ipoh lagi susah kena baik bas sebelum Subuh huhuhu petang Sabtu aku la gak yang kena jemput dia kat bawah sebab rumah kitorang dulu memang jauh giler dari tempat tunggu bas ke ape..
hehe penah aku lambat amik die..die bantai mengamuk kat tengah jalan hahahaha...oh dulu die pernah gak tipu aku..mula2 cakap suh aku anta kat bawah je tapi last2 die paksa aku anta g Pekan Rawang..mak aih dengan pagi2 yang banyak lori 2 aku naik motor ayah aku anta die g pekan huhu Allah jela tahu bertapa takutnya aku time balik 2..huhu nasib baik polis xde hehe..tme 2 aku baru 14 tahun kot...
huhu banyak benornye benda yang pernah alami chewah!
huhu kalau aku ingat ape2 lagi aku update lagi hehehe....

No comments:

There was an error in this gadget