Thursday, April 14, 2011

Perasaan di waktu petang sebelum EOP exam esoknye..


Tak tau kenape la awok ni berperasaan sedih bebenor petang ni..nak kata ade orang sakit xde, hati sakit ade le tapi ni jenis yang boleh kawtim sendiri..adoi..ape nak jadi dengan awok ni..2 la semalam seronok bebenor hati awok ni main2 dengan kekawan tapi hari ni ntah ape pasal jadi begini..aih confuse2...nak cite pun x  tau nak cite macam mane..ni apsal aku guna loghat Perak? aih marah plak orang Perak kang tengok bahasa mike2 ni awok jahanamkan..haha awok ni kate je lahir kat Diamond Bay tapi menetap sampai umur 2 tahun je..bercakap pun x sempat awok dah kena buang negeri hahaha...haih teringat balik kat perasaanku..chewah...xpe la kang hilang la...ni dah la bangun lewat sebab x tido malam tapi menghabiskan cite Dream High huhu suke plak hati awok ni bila teringat kat Song Sam Dong lakonan Kim Soo Hyun huhu punyalah hensem kawan 2..

EOP x study lagi ape2..hahaha gelak risau..punya malas nak study..aih ape nak jadi ni? Xpe nasib baik exam start pukul 3 maka malam ni marilah kita bersama2 study EOP ye?
Oh aku balik California ari Jumaat minggu depan huhu paling lambat kot haha..ape la aku nak buat...xpela dah nasib awok..parent x leh datang awal...oh skang ni awok skali dengan roommates sume tengah angau dengan online novel, Suami Yang Kubenci huhu punyalah sweet cite 2 huhu..sila la baca kalau ade masa..

No comments:

There was an error in this gadget