Friday, April 29, 2011

Random v(^-^)v

Hehe nak tunjuk gambar2 sengal & Gumu ku yang sebesar2 alam hahaha..
bila dipegang oleh adikku, Wani 15 tahun hehe..

bila dipegang oleh Alisa, 11 tahun.
kalau nak tahu aku beli Gumu ni tahun 2008 hehe..macam2 kecederaan ade atas badan Gumu ni sebab kain die jenis senang gak koyak huhu maka aku dengan adik aku si Wani ni jela yang rajin menjahit segala jenis koyakan yang berlaku ke atas Gumu ku huhu..nak tahu apsal aku panggi die Gumu? Hehehe sebab die gemuk le..hahaha..
Gumu landing

Hall of Fame hehehe

Family's Potrets

Lisa yang tengah blogging hehe

nampak x topi atas keyboard aku 2? hehe kalau pakai idea datang mencurah-curah hehe
hoho petang ni ade pasar malam kat tepi rumah I huhu..silalah datang ngehehehe (^-^)

3 comments:

RuBy said...

dulu aku ada bunny warna pink besar gilos!! hahahah~ tapi dah takde...kuciwa~ hahaha~
gumu ko tu bapak besar! hahaha

perindu_خلافة said...

agak2 dibenarkan tak bawa topi tu masuk eXam hall... huhu ^_^

p/s: besar gila bear O.o

Norlyana Nasrin said...

@RuBy
huhu apa yg terjadi? huhu biase la..dulu aku prnh ckp nak bear lg bsr dr Gumu kwn aku ckp aku gila hahaha

@perindu_خلافة huhu rizqan nak kte bg pnjm? hehehe

There was an error in this gadget