Tuesday, April 12, 2011

Tamat toxicology..


Ok aku baru je lepas exam Toxico huhu berape ari ntah aku tinggal blog sebab Toxico huhu..konon padahal semalam aku relax lagi tengok Glee huhu mengong...ari ni dapat soalan huhu naik giler sekejap sebab macam x ingat ape2 haha padah tengok Glee..ni kalau bagitau si Arif mesti die gelak sebab semalam die dah paksa aku study tapi aku degil sangat haha...ntah la weh..mood ni susah nak datang..ari 2 kat rumah datang mood aku adela study Nephrotoxicity dengan Hepatotoxicity tapi balik Kuantan hilang mood langsung! Apasal kah? Semalam ayah dengan adik aku accident motor time nak anta budak 2 g sekolah..aih nasib baik x teruk tapi emotion aku terganggu skit lagak..yelah siape x risau weh kalau parent sendiri sakit ke ape..aduih aku risau kalau2 ade kesan sampingan ke ape..mama aku cakap time accident 2 ayah aku jatuh terlentang x bergerak2 atas jalan raya 2 sampai adik aku si Lisa panic..aih kalau aku mesti dah start berlinang2 air mata kot..risau weh..adik aku 2 sampai demam2 sebab terkejut..ni sume salah cina surat khabar lama 2 yang x reti bawak van! ade ke patut sesuka ati je kona..ape2 pun aku doakan ayah dengan adik aku x ape2...amin..

No comments:

There was an error in this gadget