Monday, April 25, 2011

What happen on Friday?

almari yg penuh dengan barang2..
Hari jumaat ari 2 aku balik rumah! Hooray!! Pagi2 gak la aku bangun siap on9 jap hehe...dalam pukul 11 macam 2baru la Pakcik Alias sampai huhu aku menumpang dak kembar 2 sampai terminal..alkisahnye, dah siap2 2 sume time pulang kunci kat mahallah, aku baru perasan hp aku xde..alamak!! punyalah kelam kabut aku balik bilik cari2 rupanya2 aku tertinggal kat dalam plastik baju aku haih....naik keta aku minta maaf le kat sume huhu kulihat muke toya ain cukup jelas kelihatan hahaha sorry le ain oii...sampai2 terminal terus dapat tiket on d spot huhu naik bas Utama..first time kot naik bas ni..naik bas sumbat telinga dengan headphone dengar lagu terus tdo huhu masyuk..bas 2 berhenti sekejap kat Lanchang, makcik dook sebelah aku dok bagi signal ajak aku turun so aku amik peluang untuk g solat sat memandangkan dah masuk waktu dan akhirnya aku orang last yang naik bas hehe xpe ma..atas bas aku dah start pk2 macam mane aku nak bawak balik barang2 aku yang giler berat 2..huhu akhirnya I called my rescue, Zareef. Dengan time 2 aku tengah selsema aku call die mintak tolong amik kat Pekeliling, die mintak aku call Helmi sebab mamat 2 je ade keta..call la plak Helmi, nasib baik la mamat 2 ok je huhu siap tanya aku nangis ke sebab suara aku macam lain skit yela kan aku dah kata aku selsema hehe terima kasih la sebab concern. Sampai Pekeliling je aku angkut barang2 aku g tunggu kat tepi hotel Vistana hehe bukan depan ye kang x pasal2 kena halau sebab aku dah macam makcik jual barang je time 2. Tunggu la budak2 tu datang huhu dari cerah ke mendung, dari hujan + kilat sabung menyabung sampai cerah kembali..ye kanak-kanak sekalian aku tunggu diorang sejam tau x? yela nak wat macam mane dorang kata hujan lebat kat Rawang & lagi 1 Helmi dok Tasik Puteri nak kena amik Zareef kat Tun Teja lagi huhu makan masa beb..
couple yg buat onar kat depan mata aku..rase nak sepak je!


barang2 aku..beg plastik merah 2 sangat berat..

peneman seketika hehe

hujan


cerah balik
nampak je mamat 2 orang 2 hatiku melonjak gumbira huhu tamat penyeksaanku. Huhu Helmi ade keta baru..Proton Saga baru hehe dah upgrade kawan aku ni hehe..naik2 terus dorang tanya dah makan ke belum..
Helmi

kpale Zareef hehe
huhu aku ni dari pagi just makan roti yang x sampai 1/4 dengan coklat Hershey aku je huhu memang lapo kot..huhu Zareef nak belanja makan so ape lagi aku setuju jela hehe..kitorang g amik Ijat dulu kat Taman Melati, Gombak huhu yang ni plak jadi entrepreneur huhu..dorang g bawa aku makan kat Leha Kelfood Restaurant kat Melati Utama x silap aku huhu..dengan laponya aku g la amik makanan, si Zareef pun makan nasi gak sekali sebab dari pagi mak dengan adik die g kuar huhu tinggal la mamat 2 sorang2 kelaparan haha sian die..Helmi dengan Ijat makan bende biasa2 je..nak aku komen ke? hurmm makanan kat kedai ni ok la sebab banyak variasi makanan huhu itu sahaja..abis makan dorang anta aku balik Rawang huhu tadi aku dengar dorang nak g tengok wayang tapi disebabkan aku dah letih & tengah pokai maka aku menolak bila dorang ajak huhu jangan kecik ati dengan aku ye? macam biasa jalan jem kat area Templer huhu siap tdo sambil mulut ternganga lagi si Zareef aku tengok huhu Ijat pun tertdo gak tapi nasib baik x ternganga haha..Helmi? penuh tumpuan haha driver mana boleh tdo! ade la borak2 skit dengan Helmi pastu Ijat plak terjaga, maka kami borak2 kutuk si Zareef yang tdo..ntah kejap 2 die terjaga tapi kami masih mengutuk hehee relax la gurau je..sampai je kat bawah rumah aku we bid our farewell huhu Zareef yang kesian tengok aku angkat barang berat tolong angkat sampai depan rumah aku huhu siap gurau cakap aku macam makcik jual keropok je dengan plastik2 2 sume huhu die pun terkejut macam mana aku bleh angkat barang2 2 sume naik bas hehe miracle kn?
huhu dok umah start malas hehe sume benda malas nak wat huhu..k la nnt kang aku update pasal aku accident huhuhu tungguuuuuu...

No comments:

There was an error in this gadget