Sunday, April 3, 2011

While at home..

Hehe ni event2 yang aku wat sepanjang kat umah..ok ni time nak g umah wan aku kat Kuala Kubu Bharu..
rambut baru Zulaika..red woah..

no comment

anitiaq yang pinggang 21 inch je...
sampai2 je ade probs skit time nak masukkan keta kat dalam umah wan aku huhuhuh sebab sempit ma..biasa la rumah murah je...
wan as polis trafik hahaha

dan..aku jumpa gambar kahwin my parent haha
apsal muke toya? haha

bangun pagi2 je dah ade breakfast hahaha...bagus giler..makan macam2 dari pagi haahaa memang untung dok umah haha..pastu ade pesta lagu tamil dari orang India kat sebelah rumah wan adoii..kuat giler macam nak bagi satu Kuala Kubu Bharu ni dengar siot btol!
hehehe ok nanti update lagi adios!

No comments:

There was an error in this gadget