Friday, April 1, 2011

Woah I'm home!!!

Kengkawan aku dah sampai rumah!! huhu alhamdulillah aku masih berpeluang menjejak kaki ke bumi California tercintan!
Bangun pagi tadi dalam keadaan terkejut sebab hp mati maka pukul 8.10 baru terjaga huhu terus g mandi sebab nak g jumpa Dr taher kat KOP..pkl 8.35 macam 2 aku dah turun bawah huhu Ain, Aina & Su sudah sedia menunggu huhu mi ahn hae chinggu yah! Jalan kaki ke KOP mengambilk masa 5 minit je huhu..maka kami naik lif sampai ke tingkat 5 (office Dr Taher tingkat 5 ye kengkawan)..jumpa Dr Taher and bincang2 agak lama gak..kemudian kami ke KOS hehe kali ni naik keta sewa..g jumpa Dr Deny untuk submit form and g tengok carry mark untuk Toxicology..huhu alhamdulillah ok la gak...rushing plak g Pejabat Perhutanan kat Jalan Sekilau huhu..g tanya macam mane nak minta permission untuk amik sample kat Bukit Pelindung huhu FYP punya pasal...

Balik UIA g KOP lagi bagitau Dr Taher latest info huhu..abis bincang2 balik bilik & kemas barang sebab nak balik dengan Rubiah pukul 12..cadang nak balik pukul 11 tapi dah lambat settle tadi maka terlewat sejam ye kami..
Maka pukul 12 kami memulakan perjalanan wuhuhuhuhu
tempat WLB dikosongkan hehe



hehe mula2 g isi minyak & isi angin dulu huhuhu


perjalanan dimulakan mengikut laluan Gambang huhuhu..gambar2 sepanjang perjalanan..



berhenti jap makan kat RNR Gambang huhu yang ni xde gambar..aku lapo sangat sampai x rasa nak amik gambo huhuhu..Rubiah drop aku dengan Ina kat toll Gombak..huhu tunggu Dingding amik hehe..kejap 2 Dingding datang huhu terharu aku mereka2 ini sanggup menghantar aku pulang ke Rawang aka California huhu..sampai rumah je adik disambut adik aku, Lisa yang baru balik tuisyen hehe..ade ke patut die boleh suh aku balik Kuantan balik ceh brengset lu! Pastu masuk rumah je aku nampak ni..
adik aku, Nadirah tengah online maka aku pun join skali lo huhu..
Oh sepanjang perjalanan dalam keta Rubiah tadi aku gelak memanjang huhu nak mengelak ngantuk huhu aku tido pukul 5 am woo sebab kemas barang2..dorang ingat aku btol2 dah giler hahahaha..oklah aku nak rest ni adios amigos bye yeom! (^-^)
p/s: nampak keta AGS tadi kat highway huhuhuhu

No comments:

There was an error in this gadget