Wednesday, May 11, 2011

Bergelumang lagi dengan darah


Hari2 di hemato lab..LH 7500 dah jadi bestie aku sepanjang kat cni huhu ..aku yang agak clumsy ni dah bermandi darah ari ni haha..abis lab coat aku pagi tadi sebab tertarik tiub darah baby...bak kata kakak kat lab ni..x pernah2 ade pertumpahan darah..kiranya aku yang pertama la yang buat aksi x senonoh kt sini hehehehe mi ahn hae..time kat blood bank pun aku slalu je wat pertumpahan darah hehehe so aku cuci jela tmpt aku dengan alcohol..kiranya jadi alcoholic gak la aku sepanjang kat cni...muahahaha...
hari ni ade tetamu istimewa datang kat lab huhu..jeng jeng jeng!!!!

encik Put
huhu budak comey ni anak kepada Kak Anis, MLT kat lab Hematology ni hehe..comel giler..nampak die je aku dah senyum sampai ke telinga hahahaha...muka die ikut mak die so memang comel la..hahaha seronok tengok die main telefon ofis & iPhone mak die...
huhu k la aku nak tengok tv..x lama lagi ade Showdown kat 8tv huhu ELECOLDXHOT!!!!!!!

4 comments:

perindu_خلافة said...

tumpahkan darah dr baby tube..!? kat HKJ pun ada jugak students UIA yang tumpahkan darah, sape lagi kalo bukan nyet.. hahaha

p/s: lepas ni kita survey hospital laen, mgkn ramai lagi student uia yg main tumpah2 ni, huhu (rizQan [masih] x menumpahkan ape2 k >_<)

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة hahaha boleh jadi gang kte ma..huhu..

huhu terer la 2 (>o^)hahaha
p/s: sape nyet?

perindu_خلافة said...

nyet a.k.a Rifdi ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة oh yeke? hahaha nape panggil die nyet?

There was an error in this gadget