Sunday, May 8, 2011

Hari Ahad yang relax

huhu apsal aku letak gambar yong hwa tengah sedih? haha

hihi hari Ahad huhu...memang best kot..malam tadi aku tdo pukul 4.30am sebab melayan internet & download mv2 lama hahaha Kelly Clarkson! sume mv2 minah 2 aku download huhu syok kot..suara mantap! So pagi tadi lepas Subuh aku tdo pukul 11.30am haha bangun mandi pastu terus makan nasi goreng yang kak ida masak..hehe dah la menyewa rumah orang siap wat selamba bangun lambat & breakfast pun orang sediakan haha apa punya worang! Lepas makan breakfast, borak2 dengan kak ida dengan Su sekejap..oo lupa bagitau, pagi2 (??) bangun je terus call Ain tanya ape sebab die x bagitau yang die dah tukar ke UIA huhu hantu punya kawan sebab die kata konon nak wat surprise kat aku..haih hampeh betul! Selepas seberapa ketika sebelum Zohor aku tdo sekejap hehehe bangun balik bila dengar azan & pas solat.......ye aku tdo balik sampai Asar plak..haih ni la akibat tdo lewat sangat malam tadi! huhu lepas 2 just bangun tengok tv sampai Maghrib hehe aku tengok Boboi Boy hehe best woo...comel~


solat..mandi..iron baju untuk seminggu sambil tengok Mentor kat tv3 hahaha sengal sampai nak teriron tangan sendiri heheehe hensem sangat Aiman kot hahaha..abis iron baju g online plak haha memang suke btol membazir letrik umah kak ida ye? haha kak ida plak g umah makcik die so aku dengan su jela kat umah ni..maka bermaharajalela la kami hehe...ok la nak layan FB sat sambil tengok astro hitz hehe ade 2pm zaman Jaebum huhu..

No comments:

There was an error in this gadget