Sunday, May 8, 2011

Hari minggu ku (^-^)


Hai hai! wah ari Sabtu memang best huhu bangun pun pukul 11.30am tadi huhu lepas Subuh terus tdo hehe..bangun tadi tengok tv dulu dengan Su pastu beli makanan kat Cafe bawah huhu..ari ni Tuan Rumah (kak ida) bawak family dia datang lepas Zohor tadi huhu segan gak..borak2 dengan dorang pastu masuk bilik tdo balik hahaha..Asar je bangun & solat pastu kitorang gerak g Alamanda untuk beli kasut hehe aku ni jenis ganas so kasut kekadang tahan sebulan dua je huhuhu...kat Alamanda penuh giler tempat parking siap kne hon lagi..kat dalam x yah cte la penuh do..KFC, A&W..boleh kata sume fast food restaurant memang penuh la..tapi dengan relaxnya aku touring kat kedai2 kasut untuk cari kasut yang sesuai dengan keganasanku...akhirnya aku beli gak kasut jenama CIAN hahaha apsal nama die kesian sangat? haha tapi harga die boleh tahan la..yela kena cari kasut yang tahan lasak kan? abis beli kasut g Carrefour..abis je terus balik huhu 1 jam 19 minit je kami kat dalam Alamanda..balik makan kat mapley huhu roti telur dengan milo ais menjadi pilihan hatiku huhu..bali gak nasi bungkus sebab takut lapo tengah2 malam hahaha..balik je g solat Maghrib pastu beramah tamah dengan family kak ida huhuhu malangnya si comel irfan tdo plak (yang ni anak abang kak ida huhu comel do). kalau nak tahu, ayah kak ida ni dulu lecturer dentistry kat UIA huhu maka dengan gembiranya die bercerita pasal pengalaman die kat UIA & student2 die huhu best gak xde la awkward sangat..lepas Isyak macam 2 dorang balik huhu & baby tu masih tdo lagi..haih x sempat nak main2 dengan die..pukul 8.50 baru aku teringat ade cte cina , Butterfly Lover's kat 8tv huhu Wu Zhun dengan  Charlene Choi berlakon huhu sedih giler sebab cte ni adaptasi daripada kisah cinta sedih Zhu Ying Tai dengan Liang Shan Bo huhu sedih sebab dua2 mati..haih susah btol hidup...


skang tengok Scream 3 kat TV3 lepas tengok Dosa siapa..huhu cuti memang best sebab boleh relax2 sampai lewat malam tanpa risau nak bangun pagi hehehe..ok esok aku kne study skit & buat report huuhuhuhu ok adios amigos!!

4 comments:

{she-who-must-not-be-named} said...

weh aku tv tu kat mane?dalam bilik korang ke?

Norlyana Nasrin said...

@{she-who-must-not-be-named} xla tv kat ruang tamu rumah akak ni huhu tumpang tengok je..hehe akak ni siap psg astro lagi bila kitorang dah masuk sini hehehe..memang terbaik!

{she-who-must-not-be-named} said...

gila seronok.hahahaha

Norlyana Nasrin said...

@{she-who-must-not-be-named} hehehe ye mmg bahagia huhuhu (^-^)

There was an error in this gadget