Tuesday, May 24, 2011

I did it!!!


Yeah sila rujuk entry ini. Aku telah berjaya menegur seorang makcik dari Radicare yang dok berborak kuat2 dalam surau time Zohor tadi. Terima kasih kepada Rizqan sebab memberi semangat untuk menegur huhu. Tapi yang xleh blahnye makcik 2 boleh jeling aku balik & terus cakap telefon. Haih ikutkan hati nak je aku rampas hp die tapi apekan daya kang aku dicop kurang ajar la plak hadui..
Nak cte skit..skang ni aku masuk Cytology huhu mostly about cell and I totally forgot about cells!! Hahaha mentang2 la blajo time 1 year 1 sem dulu 2 pun dalam Anatomy maka terkulat2 la aku disitu..tapi alhamdulillah Kak Shida (MLT Cytology) yang sedia membantu. Hari ni aku blajo pasal Paps Smear dan aku kne self study skit huhu tapi yang sebenarnye best juga Cytology ni hehe...kalau nak tau aku sampai tertdo time self-study huhuhuhuhu....
InsyaAllah minggu depan aku jaga counter plak huhu bersedialah Norlyana Nasrin!!! 

6 comments:

نور فضيلا said...

hehe. kitorang pun salu lepak suaru pas lunch. buat bsing jugak kadang2 tapi terkawal. last week paling xleh blah.
ade sorg macik tu ttba tanya,
" adik2 ni PTPTN ke biasiswa"
erkk..

aku da rase len mcm..
sol dgn tabah jwb.."PTPTN macik.."
then macik tu buat muka. macam pandang rendah pada PTPTN holder.
Pastu dia duk bangga2 yg anak dia dpt biasiswa ape syarikat ape ntah yg kononye ade 2 org je kat Msia nih. ckp anak dia senang blaja la, murah rezqi la. ape la..siap ckp ag, kalo nak menantu nnt, tanya dulu biasiswa ke PTPTn. dia tanak menantu PTPTN. ceit podah!

Norlyana Nasrin said...

@نور فضيلا ceit!! huhu sbr jela..kekdg org tua ni ske riak skit klu anak2 dorg lebih dr org..
pk +ve lo myb mkck 2 xnk menantu die tanggung hutang..huhu xpela bkn knl pn dgn anak die huhuhuhu

p/s: huhu len kali jgn buat bising lg ye? hehehehe

نور فضيلا said...

aku bolayan!! haha. pastu dia tanya, nnt dah habes blaja keje ape kat hosp..?
aku saje je jawab cmni..
insyaAllah jd PEGAWAI Sains!! (aku stress kan sket kat pegawai tu) org kg ni kalo dgr pegawai, terbukak sket mata dia. huhu

Norlyana Nasrin said...

@نور فضيلا hahahha bagus2..
baik ko ckp je Pegawai gred41 huhuhu mst terbeliak terus mkck 2 huhu..
hehe myb mula2 die nk buat ko jd calon menantu kot..hehehe mana tau~

perindu_خلافة said...

@نور فضيلا ceit.. masih wujud org yg macam makcik tu ea!? =_=

@Norlyana Nasrin hahaha.. bagus2, yg penting kita sampaikn msg tu, dia nk dgr ke xnak ke.. biarkan,

hurm~ nanti rizQan nk tanya pasal cathecolamine test boleh x? coz HKJ x buat test tu tp dihantar ke Hosp Putrajaya.. huhu, n kalo lyana nak tau pasal drug plak rizQan boleh share, cz kat Putrajaya xde drugs lab kn ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة insyaAllah nnt bila kte dah blaja kte bgtau kat Rizqan ye? hohoho ok2 sharing is caring (^-^)

There was an error in this gadget