Sunday, May 1, 2011

Kami di Putrajaya

Hhahahahhahaa kawan2 aku dah kat Putrajaya!! Dah check in rumah sewa petang tadi dengan Suria huhu best2..huhu meh tengok gambar barang2 aku bawak huhu..
beg bling bling untuk g praktikal & printer huhu

CRV yang hampir nak termuntah dengan barang2...lambang 2 penting hahaha
scooter yang banyak kenangan hahaha
me, wani n wan huhu

wani study peta haha

ayahku drive..nak masuk jambatan ala2 jambatan Pulau Pinang hehe

sampai dalam pukul 4.22pm huhu jauh gak weh..ok esok insyaAllah akan g jalan2 dengan Su huhu boleh la amik gambar hehehe..

2 comments:

AiinShahri. said...

ada lagi tak contact number rumah sewa tu? email ke stavyla_0402@yahoo.com if you dont mind

Norlyana Nasrin said...

@AiinShahri. maaf akak tu dah x sewakan rumah die sebab die dah kahwin & stay kat situ dengan suami die..maaf

There was an error in this gadget