Monday, May 16, 2011

Me as Vampire



Masuk minggu ni dah 3 minggu aku jadi vampire kat Hospital Putrajaya ni ngeeheheheheehe..
ok begini ceritanya.....

3/5/2011 - lapor diri & dimasukkan ke Blood Bank

9/5/2011 - lapor diri ke Hematology Unit

16/5/2011 - mulakan hari dengan masuk ke unit Histology namun kemudian dipanggil semula le Blood Bank kerana kekurangan kakitangan huhu~

maka seharian ini ku dipinjamkan ke Blood Bank..hari ni aku wat Cross Match, Screening & sebagainya yang ade kaitan dengan darah~

esok cuti!!!! maka saya boleh bangun lewat!! huhu..hari ni pun ngantuk je wat keje haha nasib baik la dah biasa kat Blood Bank ni..thank you ye Kak Mila sebab sabar je dengan saya? heheehe..

2 comments:

perindu_خلافة said...

huhuhu.. rizQan masih belum masuk blood bank, ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة hehehe xpe nnt rizqan akan merasa gak g sana kan? huhuhu

There was an error in this gadget