Wednesday, May 25, 2011

Oh hari jumaat cepatlah datang~~


Sejak "keje" ni, ari Jumaat memang ari yang aku nantikan huhu aku rasa orang lain pun macam 2 jugak kan? hehe rasanya budak2 sekolah pun sama kan kan kan? Ari Jumaat keje dari 8-5 gak tapi rehat dari 12.15 sampai 2.45pm huhu seronokla kite tapi harap2 Jumaat ni xde makcik sengal yang bising dalam surau lagi ye? Oh nak tau hari ni aku xde keje sangat huhu....maka self-study lagi & kali ni aku study skit procedure2 kat Histology..ye kate mereka aku xde basic..hmm no comment..
Ya Allah permudahkanlah urusan ku untuk hari esok...huhu insyaAllah aku akan observe Fine Needle Aspiration Cytology esok huhuhu....

No comments:

There was an error in this gadget