Thursday, May 12, 2011

Saya pelajar praktikal


Hohohoho kengkawan! Ari ni macam biasa aku masih menjalani latihan praktikal di Hospital Putrajaya. Hari ni mesin baru sampai!! huhu mesin ni boleh wat cell dyne & kira lagi canggih la dari mesin2 yang ade kat sini hehe bangga skit..minggu depan kot baru dorang ajo cara pakai mesin 2..huhu kagum aku tengok ke"smart"an mesin 2. Ari ni sample boleh tahan la tapi better macam ni dari dok diam x buat ape2 hahaha..siap aku promote blog aku lagi kat Kak anis..seronok die tengok gambar Encik Put dalam blog aku hahaha tapi x dapat dinafikan Encik Put memang terbaik la. Sepanjang praktikal ni aku kena pakai baju formal huhu siap ade staff cakap aku ni dah gaya macam boss dah haha sorry aku xde niat nak bergaya macam boss huhu sorry...eleh takat baju kurung dengan kasut biase je pun nak poyo Nasrin ni..hahahah sengal..hmm malam2 ni teringin plak nak makan ice-cream huhu mana nak cari weh????!!!


Oh esok aku balik Rawang..huhu tumpang Su sampai Ijok pastu nanti ayah aku datang amik huhu..straight dari tempat keje kot..huhu doakan keselamatan kami ye?
p/s: minggu depan Kak Anis nak g Langkawi maka "Kak, nak coklat!!!!"

No comments:

There was an error in this gadget