Friday, May 6, 2011

Tamat minggu pertama (^-^)

laki aku haha

Best giler bila ari Jumaat tiba. Kalau nak tahu dulu time kerja pun ari Jumaat memang hari yang aku suke huhu yelah Sabtu dengan Ahad kan cuti? ahahahahaha..dalam happy2 ade gak sedih..ye aku sedih sebab ari ni last aku kat Blood Bank, minggu depan, aku akan ke unit Hematology. Kat hospital ni aku ditugaskan untuk ke unit lain-lain selang seminggu maka aku dapatlah merasa untuk g unit yang lain. Sepanjang praktikal, aku kena bangun awal untuk elakkan jam maka malam kena la tdo awal kalau x naya oo mengantuk do. Selalunya aku dengan Su akan kuar pukul 7am & sampai dalam pukul 7.15am macam 2. Sebenarnya dekat je rumah dengan hospital ni tapi disebabkan jam dengan susah cari parking maka terpaksa la kuar awal. Hmm sepanjang dok kat hospital ni, macam2 ragam orang aku perhati huhu biasela xkan manusia ni sume sepesen je kan haha..skang ni aku layan internet sambil tengok 2 Days 1 Night huhu..okla nak tengok Lee Seung Ki huhu bubbye (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget