Tuesday, May 17, 2011

Wesak Day


Happy Wesak Day to all Buddhist! Hari ni seperti yang ku jangkakan, aku bangun lambat!! hehe balas dendam ma~ tapi yang x best nya lepas Subuh aku terjaga 2-3x gak la..huhu..tadi mama aku SMS aku "Are yu sleeping?" hahaha mesti die ingat aku terbongkang lagi lepas Zohor huhu..pastu die call huhu maka terdengar la suara2 sengal adik beradik aku yang bergelak ketawa dengan meriah sebab ayahku keluar dengan Alisa g rumah Pakcik Midon kat Bukit Beruntung huhu...sengal punya budak2! Mama aku cakap Wani pakai baju kelawar kakak aku hahahaha mesti lawak gila sebab dah la budak 2 kurus kering...huhu..
Su kuar dengan Smashie maka aku dok umah dengan Kak Ida haha..xpe aku suke dok umah sebab esok kerja ma..hari ni rehat puas2!!! hahahahha..okla kengkawan nak layan game jap huhu Sorority je pun huhuhu~

2 comments:

{she-who-must-not-be-named} said...

aku pon balas dendam weh.hahahah.semlam g keje ngantok nak mampos.tersengguk aku kat meja tu.aku ada meja.ko ado?hahahaha..arini aku pon bgn lambat

Norlyana Nasrin said...

@{she-who-must-not-be-named} huhu banyok je mejo kat lab ni.. ko nak? hahaha xpee hari ni hari bangun lambat sedunia!!

There was an error in this gadget