Monday, June 20, 2011

Abis cuti maka esok kita kerja!!

Hagu!!!
Hai kengkawan!!! Esok insyaAllah aku akan masuk Biochem department huhu..berdebar gak tapi ape2 pun anggap sebagai satu cabaran kan? kan?
Ok meh sini aku cte..ari ni macam biase bangun awal & siap2 sebab dah nak balik Putrajaya. Punyalah semangat kemas awal2 & siap suruh adik aku, Wani dandan rambut huhu dandan pun sorang2 je tengok huhu takpe janji aku happy (^-^)

Sampai kat Batu Arang jumpa la lembu nak bunuh diri sebab dok lintas relax je depan CRV ayah aku..maka ayah aku bantai marah2 last2 aku dengan Wani kat belakang dok kuar statement " X sekolah punya lembu huhuhu"...jumpa kambing " Xde adab punya kambing"..pastu ayah aku dok cte pasal kerbau kitorang kuar statement "xde sivik punya kerbau" huhu sebab ayah aku dok cte kerbau kalau kte hon ke ape nanti mengamuk & tendang kereta orang huhu...
Seronok2 punya pasal..sampai Putrajaya baru perasan aku tertinggal lab coat kat rumah 2 pun tau sebab Wani call bagitau huhu..punya kelam kabut time 2..Allah jela tau betapa risaunye aku..

last2 mama aku bagi cadangan minta Zareef hantarkan huhu..maka dengan sedih ya aku call Zareef & dia pun setuju nak hantarkan lab coat aku..

Dalam pukul 9.20pm macam 2 dia pun sampai huhu punyalah bersyukur so aku ajak dia kuar makan huhu..kuar sekali dengan Su & Smash naik Kancil...kitorang g la makan kat Presint 15 huhu habis makan balik la kami..huhu..
Okla nampaknya aku kena google pasal test2 kat Biochem maka bubbye!! (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget