Tuesday, June 21, 2011

Biochem (^-^)


Holla!! Minggu ni aku masuk Biochem 1 huhu...dan disebabkan Biochem ni kekurangan staff maka aku ditempatkan skali dengan Poji~ aku kena handle unit ujian air kencing manakala si Poji dok handle mesin kat luar muahahaha...ok kat sini aku enjoy gak sebab staff2 kat sini sempoi belaka (^-^)
Oh nak tau ape diorang panggil aku? Urinologist do~ siap panggil aku pegawai lagi haha maka aku aminkan saja.
Hari ni ade jamuan kat sini maka jimatlah duit lunch hehehe..petang time balik g pasar malam kat presint 2 maka aku beli laksa, jagung bakar , roti kentang & air mocha chocolate huhu (^-^)

Balik je terus g mandi & pastu mamam le kte~~ lepas makan solat Maghrib dan bermulalah diskusi aku dengan Su huhu...macam2 kitorang bincang pasal jodoh la, poligami la ape la hahaha lawak kan? tapi ni la keje kitorang ari2, ade je benda yang kitorang dok bincang (^O^)
Ok sepanjang dok jadi pegawai urine ni aku banyak gak g melawat kawasan setempat huhu..minggu ni ade 2 orang lagi intern dari MSU masuk sini..huhu dua2 perempuan ma~maka aku g la tolong2 dorang ape2 yang patut sampai Alfpen dok panggil aku senior hehehe...
Oklah sampai sini je update kali ni till the next time (^O^)

2 comments:

MaSniZA said...

hoho...rindu-rinduan mau berborak-borak+merepek ngan ko n roomate2 kita yg lain...T_T

Norlyana Nasrin said...

@MaSniZA huhu tunggulah 3 bulan lagi~~~ huhuhuhu (^-^)

There was an error in this gadget