Saturday, June 4, 2011

Contradiction


Pernah x korang buat benda yang korang x suka? Aku selalu macam 2 x tahu kenapa...I keep contradicting myself...ok as example I hate crowd but i always go to night market..huhu how contradicting..then at night market, i'll feel suffocated & keep cursing people who push me intentionally or not...haih susah btol hidup...
Hmm kenapa ha jadi macam ni? adakah aku ni senang sangat ubah pendirian? haha aku x tau...
Ok ada lagi contoh...aku suka bunga & baca novel2 romantika de amore tapi aku paling geli bila tengok/ dengar orang ucapkan kata2 romantis huhu sampai aku terguling2 kot sebab geli sangat..haha tiap2 kali tengok Nora Elena aku mesti jadi macam 2 sampai Su pun naik pelik hahaha..aku ade cakap kat Su..kalau la aku ade laki macam Seth Tan 2 aku rasa aku dah reject awal2 sebab gila geli aku bila dengar dia punya dialog dalam cte 2 huhu..ok macam ni bayangkan kalau setiap hari pasangan ko asyik cakap "I love you", "You r my precious" etc korang x geli ke? haha gila geli..huhu sorry la aku x leh la..hmm maybe aku lebih suka orang yang menunjukkan sayang dari segi perbuatan bukan perkataan...huhu kata2 romantis aku x layan la weh~~~

p/s: apsal la aku dok teringat benda ni? huhu

3 comments:

perindu_خلافة said...

betul jugak tu lyana.. kalo kita dah terbiasa sgt cakap sesuatu, ayat2 tu dah jadi kurang bermakna, sbb nilai dah jatuh kn~ huhuhu

tp kalo dalam masa tertentu ayat mcm 'I Love You' digunakn.. boleh bergetar qalbu dibuatnya~ ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة btol3x...
yup 2 la kte tulis yang kalau dok ulang ari2 mmg x rasa apa + geli geleman hhehehehe..
kalau sesekali & time yg btol huhu baru rasa best ngehehe...

perindu_خلافة said...

^_^ setuju, ngeh3

There was an error in this gadget