Wednesday, June 8, 2011

Endocrine dan....


Ari ni dah masuk 3 ari kat Endocrine huhu best memang best sebab ari2 deal dengan Cobas huahauahuahua..ari ni aku dah reti wat QC..huhu mesti korang pelik dah 3 ari baru nak buat QC sendiri huhu xpe kita slow2..ari ni run sample TSH, BHCG, TFT, Serum Ferritin & Cortisol. Kalau nak tau, aku dengan Su telah diserapkan untuk jadi AJK program seminar Endocrine ari Sabtu & Ahad ni maka xdela balik California hujung minggu ni..sebenarnya aku cadang nak g dating dengan Su hujung minggu ni tapi disebabkan dah ada program maka rancangan itu terpaksa dibatalkan xpun g kuar lambat skit kot huhu..
Tadi aku & Su buatla kerja2 isi2 pamplet la fail la dalam goodies bags untuk bagi kat participant pada ari tersebut..maka aku ade wat gak benda2 sengal..

berdiri atas troli sambil promote air spritzer hahaha
 haha biasela bila dah penat mulalah wat benda sengal huhu siap dorang ugut lagi kalau troli 2 rosak maka diorang ada bukti yang aku rosakkan huhu sengal..kitorang wat keje 2 before rehat sampai la waktu balik huhu ade la berhenti time rehat & aku kena gak g tengok2 kat endocrine kalau2 ade sample sebab kena run gak ma...itu tanggungjawab....
Start sakit kepala petang tadi huhu sakit woo..tapi xpe masih dalam keadaan terkawal maybe sebab cuaca agak x menentu kot hmm..ape2 pun semoga smua kengkawan yang tengah praktikal + aku skali gets great evaluation from our supervisor ok?

8 comments:

perindu_خلافة said...

hohoho.. lyana anda memang terkenal dikalangan pelajar2 UPM, sbb fauzi ada ceritakan sesuatu pasal sorang trainee bernama 'nasrin' kat kawan2 dia, ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة hah?!!! wargh!!! malu(1000x)..rizqan kenal Fauzi? huhu dia sama2 trainee dengan kitorang kat HPJ ni...rizqan..dia cerita apa? huhu

perindu_خلافة said...

huhuhu rizQan x penah jumpa fauzi, apa lagi la nak kenal kan, sbenarnya ada budak2 trainee dri UPM yang cerita seseorang yang bernama 'nasrin' hasil dari penceritaan sahabat dorang iaitu fauzi; tapi rizQan blur coz xtaw dorang cerita apa sbenarnya.. hohoho,

FYI: farah, temah, lau, chai n kamal adalah students UPM yg sekepala dgn students uiam kat hkj ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة ooh saya rasa maybe yang cerita 2 kamal kot sebab fauzi ade bgtau kte yang die slalu jmp kamal 2..huhu malu la akak popular lagi hahahahaahahaha

oh yeke? kat sini ade 6 trainees je ; kte , Suria, fauzi & maryam (UPM), anis & ruzika (UiTM) huhu maka kamcheng la kami..makan semeja duduk 6 kerusi hehehehee

perindu_خلافة said...

yup agak popular jugak la sebab kamal yang selalu sebut pasal nasrin.. hahaha, kat hkj ramai gila trainee,

dari UIAM 4 orang,
UNISEL ada 2 batch (1st batch=6 orang, 2nd batch=3 orang),
UPM ada 9 orang,
UKM 2 orang.. huhu
Total 26 orang,

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة hahaha ku malu~~~
wah ramainya!! macam mana korang bahagikan unit? maksud kita dalam setiap unit ada berapa orang dalam 1 masa?

perindu_خلافة said...

bergantung.. maximum satu unit ada 3 orang, kami ada 10 unit kat sini ^_^,
tp utk ukm dgn unisel 1st batch, minggu depan adalah mnggu terakhir dorang, huhu

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة O.O mcm 2....
huhu kat sini maryam dgn fauzi ade lagi 3 minggu...ruzaika dgn anis, 5 minggu lagi..huhu macam sedih je nak berpisah dengan dorang (TT.TT)

There was an error in this gadget