Friday, June 10, 2011

Hari terakhirku di Endorinology department~~


Hari jumaat kini tiba~~haih ni la kali pertama aku berat hati nak ke ari jumaat huhu best sangat endocrine sampai xnak g department lain..hari ni aku mulakan dengan wat QC Cobas e 411 huhu 2 pun last2 Abang Firdaus yang kawtimkan sebab aku g belajar mesin Immulite dengan Kak Shermee huhu sebenarnya dari Isnin - Khamis Kak Shermee cuti. Disebabkan mesin Immulite ni dikendalikan oleh Kak Shermee maka baru hari ni la aku dapat blaja huhu..itupun aku blaja run sample Throglobulin je huhu best gak blaja dengan Kak Shermee ni sebab dia ni kira peramah gak dan x kedekut ilmu (^-^)
Bak kata Kak Shermee, sample yang kitorang run ni datang dari seluruh Malaysia huhu terasa bangga plak..selain tu mesin ni turut boleh run sample human growth hormone, intact parathyroid hormone,CA125, ACTH, CEA, C-Peptide, & DHEA-SO4.
Time aku tengah blaja mesin Immulite 2 Abang Firdaus buat onar...
ini doodles Abang Firdaus yang bikin..
haahaha comel gak..seronok btol borak2 dengan Kak Jamilah dengan Kak Shermee..huhu nak cakap terima kasih gak kat Abang Firdaus sebab dia la yang mula2 ajar aku kat Endocrine ni huuhuhuh....
5 hari di Endorinology, banyak pengalaman & cerita dikongsi..huhu insyaAllah ada umur kita jumpa lagi~~~~

4 comments:

perindu_خلافة said...

onar!? apakah~ =_=

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة onar kat sini maksudnya lebih kurang sengal~
dia conteng buku nota kita (TT.TT)
huhuhu

perindu_خلافة said...

haha.. yg peace tu ke? smart.. ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة haah..huhu abang 2 wlupun dah ada 2 org anak tapi still sempoi huhuhu...syok blaja dengan dengan dia
(^-^)

There was an error in this gadget